23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bestsellers prisbelønnede domicil på Aarhus Havn er malet af Aros Maler Entreprise

Aros Maler Entreprise malede i årene 2014 til 2015 Bestsellers prisbelønnede kontordomicil på Aarhus Havn. Byggeriet vandt den eftertragtede arkitekturpris, WAN Commercial Award i 2015.

Bestseller byggeriet har for Aros Maler Entreprise været med til at stadfæste virksomhedens høje kvalitet og professionelle styring af opgaverne.

Byggeriet blander kontorer, fællesarealer og udearealer og skaber en fornemmelse af en by i byen snarere end et bygning. Byggeriet er på 22.000 m2 og opført som fem selvstændige bygninger i varierende etagehøjder fra 5-11 etager. De fem bygninger forbindes via et gennemgående strøg udformet som et atrium.

Aros Maler Entreprise er stolte over at have malet det prestigefyldte byggeri, som krævede utrolig høj kvalitet og specialløsninger mange steder.

Stor fleksibilitet hos Aros Maler Entreprise

Byggeriet undergik mange ændringer undervejs og det krævede stor fleksibilitet hos leverandørerne. ”Det er vigtigt for os altid at være forandringsparate og fleksible” siger Simon Elkjær, entrepriseleder og ejer af Aros Maler Entreprise. ”Vi sætter en ære i, at kunne efterkomme bygherrens ønsker og går utroligt langt for, at alle deadlines overholdes samtidigt.”

Et rigtig godt stykke arbejde

Aros Maler Entreprise blev helt naturligt bibeholdt som leverandør efter E. Pihl & Søns konkurs fortæller projektdirektør, Morten Jensen som var ansvarlig for byggeriet hos MT Højgaard: ”Vi kender Aros Maler Entreprise godt, og ved bl.a. fra Lighthouse byggerierne, at de leverer et rigtig godt stykke arbejde. Bestseller byggeriet var en kompliceret byggesag, hvor det var vigtigt, at alle parter tog ansvar. Det gjorde Aros Maler Entreprise. Ikke mindst i slutfasen, hvor der skulle leveres en ekstra indsats, var Aros Maler Entreprise klar - der er ikke noget at sætte en finger på.”

Aros Maler Entreprise

Aros Maler Entreprise A/S er et kvalitets malerfirma, hvor høj service, professionalisme og ordentlighed er nøgleordene. Vi udfører malerentrepriser inden for nybyggeri og renovering i hele landet. Vi har hovedkontor i Aarhus og afdeling i København. Med ca. 60 medarbejdere og stort fokus på projektledelse og sikkerhed, er vi det sikre valg. Vi har kunder som CASA, A. Enggaard, MT Højgaard, NCC, Enemærke og Petersen, Raundahl & Moesby m.fl.

Fakta om Bestseller

Bygherre:                           Bestseller
Totalentreprenør:              E. Pihl & Søn A/S. Færdiggjort af MT Højgaard A/S
Arkitekt:                              C. F. Møller Danmark A/S
Ingeniør:                             Cowi A/S
Byggeår:                             2012 – 2015

Aros Maler Entreprise A/S
Langs Skoven 74
8541 Skødstrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35479465
P nummer: 1013212631

Kontaktperson

​E
​Simon Elkjær
Entrepriseleder
se@aros-maler.dk

Send til en kollega

0.078