23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk Autoværn eneforhandler af ny støjskærm

Dansk Autoværn A/S har pr. 1. marts 2017 fået eneforhandlingen af Naturawall støjskærm. Naturawall er en specialudviklet støjskærm, som bl.a. kan opstilles i boligområder.

Naturawall støjskærm - stor lyddæmpning

Naturawall falder naturligt ind i området og er både dekorativ og et plus for miljøet. Støjskærmen består af varmgalvaniserede stålpaneler, der er fyldt op med muld. Mulden giver lyddæmpning og mulighed for plantning af hæk, blomster eller lign. Beplantningen laves trinvist i skærmen og gør, at den hurtigt bliver grøn/blomstrende. Skærmens individuelle opbygning giver mulighed for at få det udtryk, man ønsker samtidig med, at lyddæmpningen på 67 dB er betragtelig. Skærmen fås i et utal af højder og bredder og kan dertil produceres i specialstørrelser.

Miljøvenlig løsning

Naturawall støjskærm giver således flere kvadratmeter til beplantning, som blandt andet er med til at nedsætte luftforureningen. Beplantningen øger muligheden for, at insekter, småfugle, padder mv. kan leve i området. Skærmen kan genbruges, hvis den fjernes/flyttes, og stålkonstruktionen er varmgalvaniseret og modstandsdygtig overfor det danske vejr.

Nem etablering

Skærmen kræver ikke et fundament, men kun en gruspude, og er dermed nem og hurtig at etablere. Dansk Autoværn står for hele opsætningen inklusiv jord og planter, hvis det ønskes, og stålpanelerne kan leveres malet i standard ralfarver.

 

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.078