23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fleksible gennemføringer åbner for fremtiden

Med en enkelt tætningsløsning kan du tætne dine gennemføringer og hermed sikre sterile miljøer, brandskel, klimaskærm, driftsikkerhed samt opretholde en god økonomi.

Roxtec's unikke tætningsløsning, der lukker helt tæt omkring rør- og kabelgennemføringer sikrer effektivt skel i bygninger, overholder krav til brandsikring og sterile miljøer samt giver mulighed for at trække kabler i fremtiden, uden at det går ud over sikkerheden. "Med fleksible gennemføringer får du både optimal sikkerhed nu og fleksibilitet fremover. Det kan vi garantere, for vi har haft Multidiameter-løsningen siden 1990, så den er gennemtestet på alle tænkelige gennemføringer både herhjemme og i resten af verden", forklarer Morten Gustavsen, Segment Manager hos Roxtec Denmark ApS. Dagens byggeri med stadig tættere bygninger stiller højere krav til sikkerheden samt et øget fokus på klimaskærm. Bland andet ser vi et øget fokus på brandsikring, hvilket giver et større behov og interesse for holdbare og flesible løsninger. 

Nye bygninger kan opleve besparelser på driften
"De fleksible gennemføringer har en anden stor fordel, nemlig lave udgifter til vedligeholdelse. Dette giver samlet en overskuelig økonomi. I anlægget af de nye supersyghuse i Danmark, vil de skulle bruge omkring 500-1000 teknikrum. Bliver de bygget med de traditionelle stenuldsløsninger, vil alene de årlige omkostninger til vedligehold af brandgenneføringer være høje, vedvarende og forudsigelige", siger Morten Gustavsen. 
"En Multidiameter-løsning ville derimod ikke have udgifter til vedligehold de første år. og efterfølgende er omkostningerne til vedligehold kun en femtedel af de udgifter, man normalt vil bruge på at vedligeholde stenuldsløsningerne. dertil kommer, at man fuldt ud lever op til kravene om sikring og har de fleksible fordele", fortsætter Morten Gustavsen. 

Det er netop denne forskel i udgifterne til vedligeholdelse gør at investeringen i det fleksible system er tjent ind på 5 til 10 år i langt de fleste tilfælde.

Kabel- og rørtætningssystemet er modulbaseret og let at installere og kan monteres både, før under og efter trækning af rør og kabler. Det er derfor aldrig for sent at sikre fremtiden med fleksible gennemføringer. 

 

Roxtec Denmark ApS
Huginsvej 3
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34058032
P nummer: 1017287369

Kontaktperson

LK
Lasse Kohrtz
Segment Manager Infrastructure & Industry
+45 42686636 lasse.kohrtz@roxtec.com

Send til en kollega

0.063