23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød os på STF årsmøde

Vi udstiller i år på STF årsmøde i Billund. kom og mød os og få en snak om hvordan Roxtec kan sikre dine rør- og kabeltætninger på spildvandsanlæg mod korrosion samt indtrægende gas og vand.

I år afholdes Spildevandsteknisk Forenings årsmøde i samarbejde med Billund Vand på Grindsted Renseanlæg og foregår ekstraordinært over to dage fra d. 9.-10. juni. I forbindelse med årsmødet afholdes den officielle indvigelse af det komplette Billund BioRefinery. 

Kom og besøg os på vores udendørs stand og hør mere om hvordan vores kabel- og rørtætninger kan være med til at sikre dine værdier. Vores MultidiameterTM-teknologi gør det muligt at tilpasse tætningerne til forskellige rør- og kabeldiametre, hvilket sikrer en optimal tætning uanset den ydre dimension af kablet eller røret. Teknologien forenkler design, nedbringer installationstiden og reducerer materialeforbruget.  Roxtec’s tætningsløsninger er både vand- og gastætte og beskytter desuden mod korrosion. De differentierende løsninger bruges til at opretholde sikkerhed, effektivitet og driftssikkerhed i flere spildevandsanlæg verden over.

Roxtec Denmark ApS
Huginsvej 3
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34058032
P nummer: 1017287369

Kontaktperson

LK
Lasse Kohrtz
Segment Manager Infrastructure & Industry
+45 42686636 lasse.kohrtz@roxtec.com

Send til en kollega

0.044