23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prysmian skal levere optiske fiber til Tratos Cavi SpA

Til udvikling af ultra-bredbånd og FTTH-netværk

Prysmian Group har underskrevet en rammeaftale med Tratos, Italiens største producent af fiberoptiske og kobber telekabler, til levering af standard og specielle optiske fibre til udvikling af ultra-bredbånd og FTTH-netværk i Italien samt i udlandet. Fibrene vil blive produceret på Prysmians fiberoptiske fabrik i Battipaglia Italien, som hvert år producerer 9 af de cirka 35 millioner kilometer fiber, fremstillet af hele koncernen.

Mængden af leverede kabler forventes at stige over de kommende år, grundet den italienske regerings planer om at udvikle et ultra-bredbåndsnet. Vækstudsigterne for bredbånds-nettet i Italien er ligeledes meget positive, takket være investeringer i FTTH og næste-generations teknologier (5G).

Hertil kommer, at EU-Kommissionens digitale dagsorden for 2025 har en målsætning om, at alle forbindelser til skoler, biblioteker, forskningscentre og offentlige administrations-kontorer kontorer minimum skal tilbyde 1 Gigabit per sekund, alle byområder og husholdninger skal have uafbrudt 5G dækning, mens land- og byområder skal opgraderes til Gigabit hastigheder. Derfor vil et fiberoptiske netværk på sigt, være den eneste mulige teknologiske løsning, for at opnå den ambitiøse målsætning.

”Denne kontrakt repræsenterer et vigtigt samarbejde mellem to store italienske virksomheder, der producerer passive telekommunikation komponenter,” forklarede Carlo Scarlata, Chief Commercial Officer hos Prysmian Cavi e Sistemi Italia. ”Den viser, at italienske virksomheder kan handle uafhængigt i opbygningen af infrastruktur, nødvendig for at opnå europæiske mål.”

Albano Bragagni, formand for Tratos, udtaler: ”Aftalen mellem vores virksomheder bygger på et stærkt ønske om et langsigtet partnerskab, understøttet af erfaringer og gensidig respekt - med det formål at yde et fælles bidrag til Italiens digitale udvikling og vækst.”

Denne aftale understreger endvidere, at Italien har ekspertisen og produktionskapacitet til at udvikle bredbånds telekommunikations netværksprojekter.

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Kontaktperson

EKJ
Eva Kjær Jones
Marketing Manager
+45 29924106 eva.jones@prysmiangroup.com

Send til en kollega

0.031