23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt installatørvenligt designafløb i 78 luksusboliger

Alle 78 luksusboliger i Frihavns Tårnet i København er nu færdige, og til badeværelserne har man brugt Geberits nye installatørvenlige afløbsrende CleanLine.

Håndværkerne har for nylig færdiggjort ombygningen af en tidligere DLG-kornsilo i Nordhavn i København til 78 luksusboliger. Alt er omhyggeligt håndplukket og udvalgt til byggeriet med navnet Frihavns Tårnet, der allerede er tildelt Betonelement-Prisen og Utzon-Statuetten.

Geberits afløbsrende CleanLine er installeret i bygningens i alt 130 badeværelser. Hovedentreprenøren HHM A/S valgte CleanLine, fordi det er et installatørvenligt og stilrent designafløb.

Justeringsmuligheder letter arbejdet

”Med CleanLine er der gode justeringsmuligheder både i højden og i bredden. Det er et stort plus, at man selv kan stå på byggepladsen og skære skinnen til med en nedstryger. Det har også været vigtigt for os, at vandlåsen er selvrensende,” siger afdelingschef Thomas Winding fra HHM A/S.

”I forhold til andre gulvafløb er vådmembranen fastmonteret i afløbsskålen. Det gør afløbet nemt og sikkert at installere og nedsætter risikoen for lækager. Vådmembranen og justeringsmulighederne sikrer også, at der ikke er så mange forskellige arbejdsgange under installationen."

Læs mere om Geberit CleanLine her

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.078