23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skou Gruppen opfører 800 kvadratmeter daginstitution i naturlandskab i Farum

Skou Gruppen har netop vundet en ny totalentreprise, hvor Furesø Kommune er bygherre. På en gammel mosegrund i det nye Farum Nordby skal der bygges en ny integreret daginstitution til 80 børn.

Skou Gruppen har vundet Furesø Kommunes totalentreprisekonkurrence om at bygge en ny daginstitution på Farum Kasernes tidligere område. Kontrakten, hvor byggesummen lyder på 19,5 mio. kr., er netop blevet underskrevet af Skou Gruppens adm. direktør, Martin Skou Heidemann, og Furesø Kommunes kommunaldirektør, Christine Brochdorf.  

Den nye integrerede institution indgår i byudviklingen af de 25 hektar jord, der tidligere husede Farum Kaserne. Udviklingen af den nye bydel, under navnet Farum Nordby, er allerede i fuld gang. Området er udformet med forskellige bebyggelser i et grønt område med småsøer og store gamle træer, og det stiller særlige krav til entreprenørerne. Det forklarer Martin Skou Heidemann:

”Farum Nordby er et spændende område, og vi er glade for, at vi kan bidrage til udviklingen af en helt ny bydel med vores ekspertise. Der er mange hensyn, når man bygger i områder, der er udlagt som naturlandskab. Undergrunden stiller eksempelvis meget høje krav til kvaliteten af funderingsarbejdet.”     

Vi går i gang med byggesagen i starten af september 2017. Daginstitutionen skal opføres på en våd mosegrund. Piloteringen til fundamentet skal derfor hele otte meter ned i jorden, så bygningen står på en stærk og sikker grund. Her vil vi trække på vores store erfaring med komplicerede byggeopgaver, så den integrerede daginstitution kan slå dørene op for 80 børn mellem nul og fem år i efteråret 2018.    

Entreprisen opføres i samarbejde med TNT Arkitekter og Lyngkilde Rådgivende ingeniører.

Skou Gruppen A/S
Kærvej 34
2970 Hørsholm
Hørsholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26654653
P nummer: 1002020845

Kontaktperson

Martin Skou Heidemann
Adm. direktør, Partner
+45 28358015 ms@skougruppen.dk

Send til en kollega

0.047