23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Uretek ansætter endnu en ingeniør

Efterspørgslen efter ScrewFast Skruepæle er blevet større og større og det skaber travlhed hos Uretek. Derfor har Uretek ansat ingeniør Torben Hansen, der skal være med til at sælge, lede og udvikle Uretek's ScrewFast Skruepæle løsninger.

Torben er uddannet tømrer og bygningsingeniør på Odense Teknikum. Siden 2010 har Torben været selvstændig med salg og montage af døre og vinduer i sit firma P.O. Byggeudstilling ApS.

Han har mange års erfaring fra byggebranchen med mere end 20 år i Palsgaard Gruppen herunder 10 år som direktør for Precon træindustri i Slagelse.

ScrewFast Skruepæle har mange løsningsområder

ScrewFast Skruepæle er en enkel, hurtig og vibrationsfri metode til stabilisering og fundering. I mere end 10 år har Uretek løst mange forskellige typer opgaver lige fra efterfundering af fundamenter, fundering af master og skilte og til etablering af nye fundamenter til tilbygninger og sommerhuse. Hvert enkelt projekt er unikt og kræver en kyndig ledelse lige fra projektudviklingen til selve gennemførelsen af projektet.

Uretek har fået mange ScrewFast projekter i de senere år, og er derfor nød til at være flere om at håndtere projekterne. Torben Hansen er ansat som Salgs Ingeniør og får ansvaret for at følge ScrewFast Skruepæle projekterne fra start til slut.

Kvalitet er i højsæde

"For at sikre vores kvalitetskrav er det vigtigt, at vi har kompetente medarbejdere til at tage dialogen med kunden og dermed sikre, at det er den rigtige løsning, vi tilbyder”, siger adm. direktør Ivan Steffensen. Løsningen til hvert projekt sammensættes efter kendskab til konstruktionen og jordbundsforhold.

ScrewFast Skruepæle er i de større projekter ofte en del af et projekt. Derfor er behovet for tæt dialog og koordinering med andre samarbejdspartnere stort.

Læs mere om hvordan du stopper sætningsskader og piloterer med ScrewFast® Skruepæle HER

Eller kontakt os på info@uretek.dk eller telefon 70 20 33 01.

Uretek
Tværvejen 6
5580 Nørre Aaby
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21243787

Send til en kollega

0.078