23948sdkhjf

Novopan Klimagulv 25 mm

| Medlemsnyhed | Indrykket af KRONOSPAN - Novopan Træindustri

NOVOPAN KLIMAGULV - gulvpladen til gulvarme - nu til 20 mm varmeslanger.

NOVOPAN KLIMAGULV 25 m gulvspånplade er baseret på SPAANDEX K-GULV EN 312 P4 udfræset med lige sport il montering af alu-varmefordelingsplader og 20 mm varmeslanger.

I lighed med de øvrige varianter af NOVOPAN KLIMAGULV er denne løsning naturligvis også afprøvet og MK-godkendt.

FAKTA
* Op til 30 m2 zonestørrelse
* Hurtig montering af varmesystem
* Kan kombineres med 20 mm varmesystem nedlagt i beton

NOVOPAN KLIMAGULV - er en gennemarbejdet og komplet løsning til installering af vandbaseret gulvvarme. Systemet er egnet til såvel nybyggeri som boligrenovering.
NOVOPAN KLIMAGULV kan lægges på strøer eller som svømmende gulv. Ovenpå lægges det synlige gulv f.eks. trægulv.

NOVOPAN KLIMAGULV sikrer en hurtig og korrekt nedlægning af alu-varmefordelingsplader og varmeslanger med en præcis centerafstand, hvilket betyder optimal varmefordeling og udnyttelse af varmen over hele gulvfladen.

Fordelen ved NOVOPAN KLIMAGULV som gulvvarmeløsning er en ensartet overfladetemperatur på gulvet. Vandbaseret gulvvarmesystem monteret i NOVOPAN KLIMAGULV afgiver en fuldstændig ens varme i hele rummet. Den opstigende, jævne varme gør rumtemperaturen kan reduceres 1-2 grader C i forhold til traditionelle varmekilder - uden at det går ud over komforten. Ved temperaturændringer på grund af lysindfald fra store glasarealer og f.eks. ved natsænkning - opnås den ønskede temperatur indenfor en halv til to timer modsat traditionelle gulvvarmesystemer indstøbt i betondæk, som er op til tolv timer om at nå den ønskede temperatur, grundet betondækkets store termiske inerti. Således kan der opnås energibesparelser på ca. 5% af varmeregningen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KRONOSPAN - Novopan Træindustri

Fabriksvej 2
Pindstrup
8550 Ryomgaard
Danmark
KRONOSPAN - Novopan Træindustri

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125