23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eatons feedersystem gør montering af motorstartere nemmere og hurtigere

Eatons nye feedersystem til motorstartere (MSFS) giver maskin- og systembyggere en hurtig, nem, alsidig og omkostningseffektiv metode til montering af motorstartere til multimotoranvendelser.

Dette alsidige system omfatter bagplader med integrerede trefasede samleskinner, der er klassificeret til 125 A, suppleret med indgangsterminalblokke og adapterplader til motorbeskyttende maksimalafbrydere, motorstarterkombinationer og softstartere. Andre komponenter såsom målemoduler kan også nemt integreres.

For maksimal komfort og tidsbesparelse kan MSFS-bagpladerne enten klipses direkte på DIN-skinnerne eller monteres på en standard monteringsplade. I begge tilfælde er bagpladerne, når de er monterede, øjeblikkeligt klar til at modtage adapterplader og indgangsterminalblokke. Bagpladerne kan enten rumme op til fire eller otte adapterplader. Der tilbydes standard adapterplader, hvortil brugere kan tilføje komponenter som motorbeskyttende PKZ- og PKE-strømafbrydere, samt specielle adapterplader til større monteringer såsom omvendte startere.

Indgangsterminalblokke til MSFS-systemet kan placeres hvor som helst på bagpladen og bruger klik-lås-teknologi for værktøjsfri ledningsforbindelse. Effektforbindelser kan foretages i toppen eller bunden af terminalblokkene. Terminalblokkene er klassificeret til 80 A. Ved højere strøm, op til maks. 125 A i MSFS-systemet, kan to terminalblokke bruges til en enkelt bagplade.

Forbedret sikkerhed er en vigtig fordel ved MSFS-systemet, som giver effektfordeling i overensstemmelse med IEC 61439 og UL 508. Systemet giver IP20-beskyttelse mod utilsigtet kontakt med aktive dele, hvilket betyder, at komponenter kan udskiftes uden at slukke for strømforsyningen, hvor dette er tilladt i henhold til lokale bestemmelser.

MSFS-feedersystemet kombinerer brugen af simple forbindelser til at levere strøm til motorstartere, hvilket er billigt, men kun giver begrænsede fordele, og systemer som Eatons SASY-serie, der giver bred funktionalitet og håndterer belastninger på op til 630 A, men som ikke altid er omkostningseffektivt ved mindre applikationer.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

1.236