23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ifö Space har den hurtigste montering nogensinde

I en travl hverdag med mange opgaver har fagfolk brug for løsninger, der er både fleksible og enkle at arbejde med. Det behov har Geberit lyttet til med en opdatering af Ifö Space brusedørene, der nu er lettere at installere end nogensinde før.

Geberit lancerer nu Ifö Space brusedøre i en opdateret version, der har enkelthed som sit centrale omdrejningspunkt. Første version af Ifö Space kom på markedet i maj 2016, og nu har Ifö tilrettet brusedørene efter den feedback, der er kommet fra installatørerne.

De nye Ifö Space døre er forbedret væsentligt med en snapkobling, som gør installationen smidig og hurtig. Det betyder, at Ifö Space nu er lettere end nogensinde før at installere, og at opgaven helt enkelt kan klares af en person på ganske kort tid.

En ren fornøjelse på badeværelset
Fremgangsmåden er simpel: Montér først vægprofilen, sæt glasdøren på, og lås den fast med snapkoblingen. Når døren er låst fast på profilen, kan den indstilles til at åbne og lukke i de helt rette vinkler med et trinløst justeringssystem. Derefter er opgaven klaret.

”Vores mål er, at det skal være så let og ligetil som overhovedet muligt at sætte en Ifö Space brusedør op. Derfor har vi blandt andet gjort justeringen simpel, mindsket profilerne og skjult alle skruer. Geberit har solgt de nye Ifö Space brusedøre i cirka et år, og tilbagemeldingen fra installatørerne er god. De nye Ifö Space brusedøre er tilpasset markedsefterspørgslen,” fortæller Per Holleufer, product manager i Geberit.

For at gøre rengøringen endnu lettere, kan der tilkøbes en Timeless behandling af glasset. Den lægger sig som en forseglende overflade på glasset og sørger for, at kalk og snavs ikke så nemt sætter sig fast på glasset.

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.047