23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Teknologispring inden for strømpeforinger - LED system afløser traditionelle hærdningsmetoder

Med mere end 50.000 installationer gennemført i Skandinavien og Tyskland er udhærdning med LED lys en gennemtestet teknologi hos Per Aarsleff A/S når det kommer til udhærdning af strømpeforinger.

Det helt specielle ved Bluelight LED systemet er, at der anvendes LED-lysdioder ved bølgelængden 450nm, der virker sammen med en speciel resin med foto-initiatorer, så strømperne hærder, når LED-lampen kører forbi og lysdioderne lyser ind på strømperne. Metoden er mere sikker i forhold til traditionelle udhærdningsmetoder med damp og vand, og der ud over er den markant hurtigere.

Det repræsenterer på mange måder et kæmpe teknologispring og paradigmeskifte inden for renovering af mindre rørdimensioner. Med LED som udgangspunkt har man derved integreret det bedste fra to systemer - Damp og UV - og optimeret det i en samlet pakke, så man får en filtliner kombineret med lysudhærdning.

Derved har man udnyttet fordelene ved begge systemer og hærdetiden kan nu nedbringes markant. Eksempelvis kan et rør på 8 meter nu hærde på mindre end 15 minutter, hvor man med damp- og vandløsninger skal bruge min. 2 timer.

Det betyder, at installatørerne nu kan udføre de korte installationer langt hurtigere, når de installeres med Bluelight LED System, og derved kan man nå flere installationer pr. dag end tidligere. Hvor man tidligere typisk kunne nå 4-5 stk. pr. dag kan man nu nå 8-9 stk. pr. dag afhængig af typen af installation.

Den 1.-2. november fortæller vi meget mere omkring vores LED system på Building Green messen i Forum (KBH). Vi kan mødes på stand nummer FORUM-046.

Per Aarsleff A/S
Hovedkontor
Hasselager Allé 5
8260 Viby J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37542784
P nummer: 1021258152

Kontaktperson

CV
Claus Vangsager
Salgsing.
+45 40442461 cva@aarsleff.com

Send til en kollega

0.046