23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO præsenterer rekordsalg

Salgsudviklingen i selskabet er gået frem hurtigere end forventet.

FAKRO Danmark kan glæde sig over, at man ramte en rekordmåned i oktober 2017 for salg af ovenlysvinduer, lofttrapper, hemsestiger og skunklemme samt tilbehør til disse kategorier. I forhold til oktober 2016, som også var en rekordmåned, er salget steget med 50% i oktober 2017.

"Vi kan kun være tilfredse med, at kunderne har taget FAKRO så meget til sig, at vi kan vækste til trods for de udfordringer, året har budt på," fortæller Jon Tougaard, adm. direktør i FAKRO Danmark A/S.

Selskabet var gennem nogle organisatoriske ændringer i løbet af året og i foråret valgte en af de større forhandlerkæder at trække stikket til salget af FAKRO til trods for fire års store salgsvækst - både i kæden og generelt i markedet.

"Som vi tidligere har fortalt i medierne, så troede vi, at salget ville blive en udfordring i 2o17, men vi reagererde hurtigt og effektivt på udfordringerne og fik flyttet det tabte salg til de etablerede forhandlere," fortæller Morten Nielsen fra FAKRO Danmark.

Denne flytning har betydet, at hvor én forhandler solgte for et millionbeløb, blev salget splittet op til en lang række forhandlere og uden omkostninger har det ikke været.

"Vores styrke er, at vi er en agil enhed, der hurtigt reagerer når udfordringerne tordner sig op. Vi er ikke bange for ret meget fordi vi har set det meste, men uden en række stærke partnere, ville det have været endnu sværere at komme igennem de ting som vi har fået løst," afslutter Jon Tougaard.

Han vil ikke kommentere på hele 2017 i forhold til budget og året før, men vil afvente det endelige salg pr. 31. december. Dog kan han allerede klart sige, at 2017 er det 5. rekordår for FAKRO i Danmark.

 

 

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.047