23948sdkhjf

NOVOPAN KLIMAGULV - Gulvvarme med gulvspånplader

| Medlemsnyhed | Indrykket af KRONOSPAN - Novopan Træindustri

NYRENOVEREDE LEJLIGHEDER med gulvvarme Med et moderne og hurtigregulerende, træbaseret gulvvarmesystem får beboerne i en ældre etageejendom i Rønde reduceret energiforbruget og sikret en ensartet varme i alle rum.

I en ældre etageejendom i Rønde på Djursland, ejet af tømrer- og snedkermester Finn Randrup A/S er der foretaget en større renovering. Renoveringen byder bl.a. på nyt køkken g bad, og i begge ny renoverede lejligheder i ejendommen er er etableret gulvvarme med NOVOPAN KLIMAGULV.
Foruden besparelse og den ensartede varme lever renoveringen op til de skærpede og lovpligtige 2020-energikrav til nye bygninger og miljørigtige byggematerialer.

HURTIG TEMPERATURÆNDRING.
Novopan Klimagulv er et moderne og hurtigregulerende, træbaseret gulvvarmesystem, der fordeler og sikrer en ensartet og energibesparende varme. Varmeslangerne liger lige under gulvbelægningen og løber i aluminiumsprofiler, der fungerer som varmefordelende plader. Varmereguleringen er mere præcis og fleksibel, fordi det kun er trægulvet, der skal ændre temperatur modsat traditionelle gulvvarmesystemer, der oftest er udført ved at indstøbe varmeslanger i betondæk under gulvet, som er op til 12 timer om at nå en ønsket temperaturædring. De betyder at det er vanskeligt at regulere temperaturen i rummet og dermed udnytte varmen fra eksempelvis solindfald. Det kan føre til overopvarmning og tung indeklima i rummene samt resultere i et væsentligt energispild. Med NOVOPAN KLIMAGULV som gulvvarmeløsning betyder det at man på kun en halv til to timer opnår den ønskede temperaturændring hvilket giver energibesparelse på ca. 5%.

NEMT OG HURTIGT AT LÆGGE
Tømrer- og snedkermester Finn Randrup A/S har et indgående kendskab til NOVOPAN KLIMAGULV og fortæller:
- med NOVOPANKLIMAGULV sikres en hurtig og korrekt nedlægning af alu-varmefordelingsplader o varmeslanger meden præcis centerafstand, hvilket betyder optimal varmefordeling og udnyttelse af varmen over hele gulvfladen. I relation til VVS´r e der ingen fagkonflikt forhold til rør og rørføringer. Tilslutning af vand uføres stadig af en autoriseret VVS-installatør, men ellers er klimagulvet lige til at lægge, siger Finn Randrup.

KAN NU KOMBINERES MED SYSTEM NEDLAGT I BETON
Som noget nyt er NOVOPAN´s produktprogram udvidet med NOVOPAN KLIMAGULV 25 mm til montering af alu-varmefordelingsplader og 20 mm varmeslanger. Det betyder f.eks. at gulvvarmesystemet uproblematisk kan kombineres med 20 mm eksisterende varmesystem nedlagt i beton, ligesom zonestørrelsen forøges ved større slangedimension.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KRONOSPAN - Novopan Træindustri

Fabriksvej 2
Pindstrup
8550 Ryomgaard
Danmark
KRONOSPAN - Novopan Træindustri

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109