23948sdkhjf

Ny Juridisk Direktør i Norisol

| Medlemsnyhed | Indrykket af Norisol A/S

Norisol har pr. 1. september 2015 ansat Tonny El-Khattam som Juridisk Direktør.

Tonny er 36 år og bosiddende i København. Han har tidligere været ansat hos Lett Lawfirm, Dansk Byggeri og senest hos MT Højgaard, hvor han har indgående erfaring med både danske og internationale kontrakter og risikostyring. Han er meget forretningsorienteret og vil bidrage til udviklingen i Norisol med sine kompetencer indenfor entrepriseret, udbudsret og kontraktret.

”Det er med stor glæde og med store forventninger, at Tonny er blevet en del af koncernens ledergruppe. Han har en stærk profil, og med de erfaringer han bringer med sig, vil han spille en central rolle i forbindelse med at opfylde Norisols strategi.” siger CEO Carsten Hoeck.

Norisols bestyrelse har vedtaget en ny strategi, som fokuserer på forudsigelighed og lønsomhed. Den nye strategis fokusområder er blandt andet produktivitet, øget fokus på risikostyring og krav til lønsomhed.

”Der er mange risici forbundet med Norisols branche. Jeg ser derfor en vigtig opgave i at sikre et juridiske fundament i virksomheden og på tværs af lande, som er afgørende for, at vi kan agere som den internationale virksomhed, vi er. Jeg vil arbejde målrettet for at forbedre både kontrakter med eksterne parter samt styrke og systematisere interne standarder for ansvarlig forretningsførelse”, siger Tonny El-Khattam.Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Norisol A/S

Mileparken 20 E
2740 Skovlunde
Danmark
Norisol A/S

Send til en kollega

0.109