Gode tilbud på Hi-Force produkter, Demo bilen har været forbi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carl Stahl A/S

Efter et lærerigt besøg fra Hi-Force giver vi dig muligheden for at du kan spare 25% på Hi-Force produkter.

Vi arbejder som altid på at dygtiggøre os indenfor vores fag. I denne uge havde vi besøg af Hi-Force som besøgte vores afdelinger i deres Demo Van.

Med sig havde de forskellige produkter såsom cylindere, pumper og donkrafte. Dette gav os rig mulighed for at kunne nærstudere produkter og stille spørgsmål. Alt dette har bidraget til en rigere viden indenfor disse produkter og at vores kunder trygt kan stole på vores rådgivning.

Vi giver dig muligheden for at spare 25% på alle Hi-Force produkter, hvis du køber for mere end 10.000 kr.

Som Danmarks førende forhandler af Hi-Force hydraulisk værktøj giver vi nu en mulighed for at du kan få en stor besparelse på disse kvalitets produkter. Frem til 31. december vil det være muligt at gøre et fordelagtigt køb på alle produkterne der findes i vores katalog. Hi-Force hydraulisk værktøj bruges til alle typer løfteopgaver hvor sikkerheden skal være i top.

Klik på kampagnen ”Hi-Force Kampagne” i højre side for at se et udpluk af donkrafte, cylindere, hydraulisk værktøj, samt meget mere. Alle priserne gælder resten af 2015 eller så længe lager haves.

For mere information, så gå ind på vores hjemmeside www.carlstahl.dk eller ring til os på +45 76 24 02 34 hvor vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carl Stahl A/S

Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Danmark
Carl Stahl A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.114