Spændende efterårsnyheder fra L.BRADOR

| Medlemsnyhed | Indrykket af Skydda Danmark A/S

I efterårets kollektion finder man bl.a. farverige og moderigtige hættetrøjer, sweatshirts og bluser. Stilfuldt for kræsne og modesarte håndværkere. Desuden er der nyt fra WorkMove fronten

I efterårets kollektion finder man bl.a. farverige og moderigtige hættetrøjer, sweatshirts og bluser. Stilfuldt for kræsne og modesarte håndværkere.
Desuden er der nyt fra WorkMove fronten. I foråret lancerede L.Brador WorkMove buksen 1042PB. WorkMove er fællesnævneren for samlingen af arbejdsbukser med stretch.
Buksen vandt og blev kåret ”bedst i test”.
Nu lancerer L.Brador en nyhed til murere og malere: 1043PB, som er hvide og passer til en specifik branche, nemlig malere og murere.
Bukserne er glatte, cool og holdbare, med stretch Kevlar over knæene, stretch i skridtet og på bagsiden af knæene for max fleksibilitet og komfort. Den lander i butikkerne primo september.
For at nå en bredere målgruppe og samtidig fungere lige godt indendørs som til udendørs arbejde, de koldere og varmere klimaer, har vi tilføjet ventilation på indersiden af lårene.
Et behov vi har hørt og forstået, men ingen tidligere har haft en god løsning på.
Piiist! L.Brador kommer med nyt hovedkatalog i uge 40. Det kan du godt glæde dig til. Se mere på lbrador.com eller klik her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Skydda Danmark A/S

Tlf. 4390 9000
Baldersbuen 15C
2640 Hedehusene
Danmark
Skydda Danmark A/S

Send til en kollega

0.123