23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vælg aluminiumsriste til land- og havbrug

Som Danmarks førende producent af gitterriste og sikkerhedsriste anbefaler PcP. A/S i Vildbjerg, aluminiumsriste i stærkt korrosive miljøer.

"Vi ser en fremtid for riste i aluminium, hvor landbrug, med f.eks. kvæg- og svinebesætninger, eller havbrug og rensningsanlæg, får gavn af materialets høje korrosionsbestandighed." fortæller salgschef Lars Schmidt.

Riste i aluminium fra PcP. anbefales i miljøer defineret i EN12944-2 som korrosionsklasse C5-M: Udendørs i kystmiljø og offshore områder, høj saltholdighed. Indendørs ved næsten permanent kondensering og høj forurening.

På trods af at aluminium ligger til venstre for zink og stål i spændingsrækken, har materialet en større korrosionsbestandighed. Aluminium har nemlig evnen til at beskytte sig selv. Materialet oxyderer i kontakt med ilt, og danner et beskyttende lag aluminiumoxid. Opstår der ridser i overfladen, gendannes et nyt beskyttende lag.

Kigger man på levetiden af zinkbelagt stål, altså galvaniseret stål kontra aluminium, er der mærkbar forskel i korrosionsklasse C5. Ifølge beregninger foretaget af www.corrosion-doctors.org angives materiale tabet for aluminium som >5 gram pr. m2 pr. år. Tabet af zink beregnes til >30 gram pr. m2 pr. år og ubeskyttet stål, beregnes til >650 gram pr. m2 pr. år.

"Aluminium er et dyrere materiale end stål, men riste i aluminium er en bedre investering på den lange bane" siger salgschef Lars Schmidt. PcP. har yderligere reduceret omkostningerne ved at automatisere svejseproceduren med robotanlæg.

Få en snak om fordelene ved aluminiumsriste på stand 7280 i hal J2.

PcP. Danmark A/S
Sverigesvej 2-4
7480 Vildbjerg
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14310940
P nummer: 1000719397

Send til en kollega

0.078