Hus, cykel, tv, svigermor. Er der grænser for 3D print?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cp Sourcing ApS

3D teknologien udvikler sig eksplosivt i disse år. Dog har ingen, så vidt vides, forsøgt sig med print i kød og blod. Så en ny svigermor er fortsat et fremtidsscenarie.

Hos Cp Sourcing har man i en årrække serviceret andre virksomheder med produktudvikling og produktion af en lang række meget forskellige produkter. 3D teknologien er i færd med at revolutionere de muligheder, virksomheden kan tilbyde sine kunder.

’Vi har allerede både en scanner og hele fire printere til 3D, og det har givet os nogle helt nye muligheder for at tilbyde hurtigere, bedre og meget billigere produktudvikling til vores kunder’, begynder Per Veile, CEO for Cp Sourcing. ’Og nu opruster vi med en femte og endnu større 3D printer, som kan printe elementer på op til 600 x 600 x 800.milimeter. Det betyder, at vi nu kan tilbyde 3D teknologien – og dermed alle dens fordele – til endnu flere kunder’.

Virksomheden anvender alene 3D teknologien til produktudvikling, mens selve produktionen varetages via afdelingen og samarbejdspartnere i Kina.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cp Sourcing ApS

Højager 2, Durup
7870 Roslev
Danmark
Cp Sourcing ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.116