23948sdkhjf

270 lejligheder er nu fri for skimmelsvamp

| Medlemsnyhed | Indrykket af SSG A/S - Micro Clean

Micro Clean har nu afsluttet to års arbejde med skimmelrenovering i 270 lejligheder og rensning af inventar i Kajerød Vænge for Boligselskabet Birkebo.

Siden august 2013 har Micro Clean forestået skimmelrenovering i 270 lejligheder i Kajerød Vænge for Boligselskabet Birkebo.

Før renoveringen var lejlighederne plaget af en utilstrækkelig isolering, kondens og vandindtrængning, som gav skimmelsvamp i facader og gulve.

Micro Clean har udskiftet hele facaden og renset de tilbageværende dele af bygningerne på gavlene. Det er sket med Micro clean®-metoden, der benytter vanddamp til at desinficere og afrense skimmelsvampe fra bygningsflader uden brug af kemi.

Ved screening af bygningen blev der fundet PCB i gavlmalingen. Micro Clean har derfor også haft ansvar for at fjerne miljøgiften, hvilket kræver særlig afdækning og beskyttelsesudstyr.
I forbindelse med skimmelrenoveringen har det også været nødvendigt at rengøre beboernes inventar i ca. 50-60 lejligheder.

”Hvis inventaret er forurenet med skimmelrester (biomasse), vil det pustes rundt i luften, når man fx sætter sig i sofaen. Har man boet i en lejlighed med skimmelrester, vil selv en lille mængde skimmelmateriale kunne medføre, at man får det dårligt,” forklarer Jakob Karbo, driftchef i Micro Clean.

Sideløbende med skimmelrenoveringen har Micro Clean flyttet, opbevaret og gjort beboernes inventar grundigt rent for at fjerne alle skimmelsporer. De sidste beboere er netop flyttet ind i deres lejligheder, der nu er renset for skimmelsvamp både inde og ude.

Micro Clean har udført skimmelrenoveringen for entreprenørvirksomheden B. Nygaard Sørensen A/S til en byggesum på 3,8 mio. kr.

Medlemsnyhed

Indrykket af
SSG A/S - Micro Clean

Knapholm 6
2730 Herlev
Danmark
SSG A/S  - Micro Clean

Send til en kollega

0.118