B2B-netværk får kontorplads i Væksthus Syddanmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Væksthus Syddanmark

Enterprise Europe Network hjælper virksomheder med at finde udenlandske partnere og distributører. To konsulenter hjælper virksomhederne i Syddanmark.

Bjarne Andersen er ansat i Det Syddanske EU-kontor som innovation manager i B2B-netværket Enterprise Europe Network. Bjarne Andersen arbejder fra en kontorplads i Væksthus Syddanmark og trækker på sin erfaring som virksomhedsleder i internationale koncerner indenfor pharmaci og fødevareindustrien. Han hjælper virksomheder med internationalisering, virksomhedsudvikling, innovationsprocesser og supply chain management.

Nathalie Godthaab er ansat i Det Syddanske EU-kontor som project manager i B2B-netværket Enterprise Europe Network, der drives af Det Syddanske EU-Kontor. Nathalie Godthaab arbejder fra en kontorplads i Væksthus Syddanmark og bruger sin internationale projektledererfaring med eksport og internationalt B2B salg. Hun hjælper virksomhederne med bl.a. opbygning af agentnetværk og implementering af salgs- og udviklingsprojekter. International projektledererfaring.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Væksthus Syddanmark

Forskerparken 10E
5230 Odense M
Danmark
Væksthus Syddanmark

Send til en kollega

0.186