23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Knock-out sleeve fra Roxtec

Roxtec Knock-out sleeve udgør en effektiv vandbarriere og bruges derfor ofte til at tætne åbninger, indtil der indføres kabler eller rør. Bygherrer kan nu beskytte deres bygninger og udstyr mod oversvømmelse og planlægge deres gennemføringer.

Den nye Roxtec Knock-out sleeve forenkler design- og udbudsarbejdet til nye bygninger og præfabrikerede teknik-huse, og har har samme funktion som den eksisterende sleeve, men med endnu flere nye og innovative funktioner. Vores sleeves kan tilpasses til forskellige vægtykkelser og kan nemt forbindes i pladsbesparende klynger.

Roxtecs Knock-out-sleeve udgør en effektiv barriere mod vand og bruges ofte til at tætne åbninger, indtil der kan trækkes kabler og rør. Bygherrer kan beskytte igangværende byggerier og udstyr mod oversvømmelse og fugt samt planlægge deres gennemføringer på en bedre måde. 

"Roxtec Knock-out-sleeve er en pladsbesparende og effektiv løsning der holder byggeriet tørt, både under byggefasen og i driften senere hen. Takket være udslagsblanketten giver den ekstra kapacitet til en omkostningseffektiv udvidelse med nye kabler og rør ", siger Gavin Cornall, markedschef og specialist inden for bygge- og energisegmenterne hos Roxtec.

For yderligere spørgsmål til det danske marked kontakt venligst Lasse Kohrtz, Segment Manager, Infrastructure & Industry på +45 42 68 66 36 eller email lasse.kohrtz@roxtec.com

Læs mere og se videoen her

Roxtec Denmark ApS
Huginsvej 3
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34058032
P nummer: 1017287369

Kontaktperson

LK
Lasse Kohrtz
Segment Manager Infrastructure & Industry
+45 42686636 lasse.kohrtz@roxtec.com

Send til en kollega

0.048