Dansk Halbyggeri A/S søger konsortiepartner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Halbyggeri A/S

Dansk Halbyggeri A/S søger flere nye samarbejdspartnere indenfor jord-, støbe-, og kloakarbejde til opgaver i Jylland og på Fyn.

Det er en ambitiøs vækststrategi og ønsket om at styrke sin konkurrenceevne, der har sat konsortier på dagsordenen hos Dansk Halbyggeri A/S. En ny bestyrelse og nye målsætninger har øget ønsket om større bygge- og anlægsprojekter. Dansk Halbyggeri A/S tror på, at konsortier kan være nøglen til attraktive kontrakter, som kan sætte gang i flere større bygge- og anlægsprojekter. Og indsatsen omkring konsortiesamarbejde har allerede nu vist sig at være en strategisk klog beslutning.

Interessen for konsortiesamarbejde startede i forbindelse med et Vækst via ledelse - forløb hos Væksthus Midtjylland. Forløbet førte mange positive initiativer med sig og blev startskuddet til et konsortiesamarbejde med Vesti Olsen & Hansen A/S på Sjælland, som udfører jord, støbe og kloakarbejde. Aktuelt har konsortiet netop skrevet kontrakt med Københavns Kommune, ByK - Byggeri København, om opførelse af ny idrætshal ved Energi Center Voldparken – et byggeri til 40 millioner kroner. Valget om at indgå i et konsortiesamarbejde er en strategisk beslutning fra begge virksomheder for at kunne byde på større projekter, og dermed skabe økonomisk, organisatorisk og ledelsesmæssig vækst for de implicerede partnere.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Halbyggeri A/S

Marktoften 9
8464 Galten
Danmark
Dansk Halbyggeri A/S

Billeder & videoer

Voldparken 2Voldparken 3

Send til en kollega

0.107