23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BM Byggeindustri ansætter projektchef

Hobro-virksomheden ruster sig til fremtiden med en stærkere struktur

Der hersker nye tider hos Hobro-virksomheden, BM Byggeindustri. Mens det familieejede selskab i fjor fik ny direktør i skikkelse af Tom Mikkelsen, så er arbejdet med at tilrette organisationen efterhånden på plads. For nogle måneder siden blev Cuno Mouritsen ansat som tegnestue- / teknisk chef, og senest er Karsten Kragh tiltrådt som projektchef. Dermed er ledergruppen efterhånden komplet. - Jeg glæder mig rigtig meget til at bidrage til den yderligere udvikling af BM Byggeindustri, fastslår Karsten Kragh. Han er 35 år og har en fortid som blandt andet selvstændig tømrermester. – Jeg har altid haft et ønske om at have lederansvar i en større organisation. Da muligheden hos BM Byggeindustri bød sig, var jeg ikke længe om at beslutte mig, konstaterer Karsten Kragh, som bakkes op af Cuno Mouritsen. – Med ansættelsen af Karsten får vi en mand, der kan træde ind og tage et overordnet ansvar på vores projekter. Han bliver hovedansvarlig for entreprisen og dermed vores ansigt udadtil i forhold til at styre projekterne sikkert i mål. Og så er der bare det at sige om Karsten, at han er en mand, der skaber tryghed og stabilitet. Han holder det han lover – uden de store armbevægelser, lyder det fra Cuno Mouritsen. 

Fra produktionsvirksomhed til totalentreprenør
Nyansættelsen har dog flere andre aspekter. I de senere år har BM Byggeindustri udviklet sig fra at være en produktionsvirksomhed til nu at være totalentreprenør med egenproduktion. Og stadig med fokus på individualiseret præfabrikeret modulbyggeri. Adskillige store projekter i både ind- og udland og en medarbejderstab på omkring 170 personer vidner om den volumen, virksomheden efterhånden besidder. – Det er klart, at vi med væksten har været nødsagede til at ændre strukturen i ledelsen, siger Cuno Mouritsen. – Tom Mikkelsen har som direktør behov for at få frigivet noget tid til at løse andre end de driftsmæssige opgaver. Og med en styrket organisation er vi nu klar til at tage hul på fremtiden med et endnu stærkere hold. Vi har et ledelsesteam, der supplerer hinanden rigtig godt. Vi rummer hver vores styrker, og jeg tror helt klart, at vi har fundet den rette struktur, tilføjer han. - Og så handler det selvfølgelig også om synlighed, supplerer Karsten Kragh. – Min opgave bliver i høj grad at samle og motivere vores medarbejdere ude på byggepladserne. BM Byggeindustri har altid været kendetegnet af dygtige medarbejdere. Nu får vi samlet trådene endnu bedre i det sidste led i processen. For mig handler det i høj grad om, at vi overholder vores aftaler med kunder og leverandører.

Direktør Tom Mikkelsen er heller ikke i tvivl om aspekterne ved den nye styrkede organisation. - BM Byggeindustri er godt rustet til at videreføre vores position som en af de største aktører indenfor træbaseret byggeri, fastslår han. 

Modulbaseret bæredygtighed
I de seneste 40 år har BM Byggeindustri udviklet sig fra traditionel tømrervirksomhed til storleverandør af moderne byggeteknik. Præfabrikeret modulbaseret byggeri er blevet en vigtig parameter i såvel private som i offentlige projekter. – Der er ingen tvivl om, at vores tilgang til byggeriet rækker langt ind i fremtiden, bemærker Cuno Mouritsen. - Træ har altid været et værdsat byggemateriale – ikke mindst hos vores nordiske naboer. I Danmark kommer vi bedre og bedre med. Branchen har igen fået øjnene op for det fantastiske produkt, hvilket vi også fik bekræftet på årets Build in Wood-konference. Og med den fokus der er på bæredygtighed i flere henseender, er det bestemt til vores fordel, at grundstammen i alle vores projekter er træbaseret. Vi fokuserer mere og 

mere på bæredygtighed i hele processen. Det signal stræber vi mod at styrke - eksempelvis ved at være medstiftere af foreningen ”Træ i Byggeriet”. Foreningen skal blandt andet udbrede kendskabet til træs egenskab som et af de mest bæredygtige byggematerialer. Træ har et enormt potentiale i forhold til at nå de globale klimamål, tilføjer Cuno Mouritsen. Udover Tom Mikkelsen, Cuno Mouritsen og Karsten Kragh udgøres ledergruppen hos BM Byggeindustri af salgschef Mogens Madsen og produktionschef Christian Frimor Frølund.

BM Byggeindustri A/S
Lupinvej 18
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39122014
P nummer: 1023075403

Send til en kollega

0.062