23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Henning Mortensen a/s: Ny projektleder i vvs-afdelingen

Alex Køtter er ansat som projektleder i vvs-afdelingen hos Henning Mortensen a/s, hvor han skal stå i spidsen for mindre projekter.

Alex Køtter kommer til Henning Mortensen a/s med 18 års erfaring fra vvs-branchen. Alex er uddannet vvs–installatør og er nu ansat som projektleder i vores vvs-afdeling.

I det nye job skal Alex stå i spidsen for mindre projekter herunder opførelsen af de mere end 200 typehuse, Henning Mortensen a/s hvert år er involveret i.

»Jeg er vant til den daglige dialog med kunder og samarbejdspartnere, ledelse af montører, indkøb og projektstyring i forbindelse med renoveringsprojekter. Det nye for mig bliver den store andel af nybyggerier«, siger Alex, der sætter en ære i at holde styr på alle detaljer og altid forsøger at være et skidt foran.

»Du får de bedste resultater på den måde. Og sådan har jeg tænkt mig at fortsætte – også på typehusene. Her kan man sige, at det er særlig vigtigt. Vi er jo med til at opfylde familiers drømme«, slutter Alex.

Alex Køtter startede hos os den 1/7-2019 og kommer fra en projektleder-stilling hos Bravida.

Om Henning Mortensen a/s

Som autoriseret installatør har Henning Mortensen a/s samlet de tekniske fag under ét tag og leverer både fagspecifikke og tværfaglige løsninger inden for VVS, el, ventilation, sikring, blik og sprinkler. Det sikrer kunderne adgang til vejledning og løsninger inden for stort set alle typer tekniske installationer hos én og samme samarbejdspartner.

Læs mere om vores kompetencer inden for vvs: https://www.henning-mortensen.dk/vvs-silkeborg/

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129
P nummer: 1000050452

Kontaktperson

TH
Trine Hermansen
Kommunikation
+45 5136 0062 trine@kommunikathion.dk

Send til en kollega

0.079