23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO om 2020

Ledelsen i FAKRO Danmark A/S arbejder i denne tid intenst på fremtidens strategi og gør sig tanker om marked, konkurrence, fremtidige scenarier og meget mere.

"Vi arbejder p.t. på en tilretning af vores strategi for det danske marked, hvilket er helt naturligt al den stund at sådanne planer aldrig er statiske, men løbende korrigeres og tilpasses markedssituationen," fortæller adm. direktør i FAKRO Danmark, Jon Tougaard.

"Vi har været særdeles aktive på det danske marked for kategorierne ovenlysløsninger og trapper siden 2013 og det er vist ingen hemmelighed, at konkurrencen har intensiveret sig omkring os lige siden," smiler Jon Tougaard. 

Og han fortsætter: "Det har skabt et marked for de to kategoier, hvor innovationen er gået op og prisniveauet ned - en kæmpe fordel for kunderne, private som professionelle. Havde FAKRO ikke entreret på markedet og skabt et stærkt alternativ til den etablerede branche med ret få aktører, så havde vi ikke set priserne falde, betingelserne forbedres, og en række produkter var nok ikke blevet promoveret så intenst, som de er endt med at blive fx ovenlysløsninger til flade tagkonstruktioner."

"Som eksempel på dette, tænker jeg, at landets tage havde været fyldt op med uskønne kupler og ikke smarte og flotte løsninger med innovativt glas med energioptimale parametre, som flugter med tagene på folks huse. Konkurrence er godt, men vi skal alle være med til at dyrke netop konkurrencen for den er ikke naturgiven - langt fra, faktisk," fortæller Jon Tougaard.

FAKRO har om nogen oplevet hvad det giver af udfordringer, at træde ind på et lille, modent marked som det danske og så på hjemmebane for virksomhedens to største konkurrenter, Dolle og Velux. 

"At de to største på hver deres felt ligefrem skulle vælge at slå sig sammen for at imødekomme konkurrencen fra FAKRO ser jeg som et bevis for, at vores lille team har gjort meget rigtigt siden 2013," afslutter Jon Tougaard.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.047