23948sdkhjf

”Hvorfor skal alting hele tiden laves om?”

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervsakademi Sjælland

Interesserer du dig for ledelse og udvikling, og tænker du over, hvor udviklingen går hen, mens vi sover? Så kom til et inspirerende, gratis og sjovt foredrag på Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) med Nils Villemoes. Det er den 23. november.

Interesserer du dig for ledelse og udvikling, og tænker du over, hvor udviklingen går hen, mens vi sover?

Så kom til et inspirerende, gratis og sjovt foredrag på Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) med købmandssønnen Nils Villemoes, der i næsten fire årtier har været ansat som lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Aarhus. Han har skrevet bøgerne ”Ledelse på dansk”, ”På Forkant”, ”Paradoksernes Paradis” og ”Led Selv” og har brugt mere end ti år på et værk om ledelse fra A til Z under overskriften ”Luk Lederskabet Op!”.

Oplægget hedder ”Hvorfor skal alting hele tiden laves om?” eller ”Hvor går udviklingen hen, mens vi sover?”

I foredraget fortæller Nils Villemoes om udvikling og ledelse i den store sammenhæng på det personlige plan og om ledelse og udvikling af virksomheder, foreninger og institutioner.

Arrangementet foregår på EASJ Næstved den 23. november 2015.
Femøvej 3, 4700 Næstved
Klokken 07:30 er der morgenmad, og klokken 08:00 går Nils Villemoes’ oplæg i gang.

Klokken 09:00 informerer studieleder Michael Bager fra EASJ om det nye uddannelseskatalog og de mange muligheder for brugbar og spændende efter- og videreuddannelse.

TILMELDING
Nils Villemoes er kendt som en inspirerende, levende og humoristisk oplægsholder med et kreativt sprog, så skynd dig at tilmelde dig til Grethe Treff dagligt fra 8 – 12 på telefon 50 76 21 98 - eller på mail grtr@easj.dk senest den 13. november.

Ved manglende fremmøde uden afbud faktureres 350 kr.

Læs opslaget på easj.dk

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen Erhvervsakademi Sjælland - easj.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervsakademi Sjælland

Lyngvej 19
4600 Køge
Danmark
Erhvervsakademi Sjælland

Send til en kollega

0.094