GUIDE Vandtæt program

| Medlemsnyhed | Indrykket af Skydda Danmark A/S

I erkendelse af at det regner en del i Danmark og i resten af Norden, har Guide taget tyren ved hornene og lancerer nu helt nye modeller af vandtætte arbejdshandsker.

For at bevise at vandtæt rent faktisk betyder vandtæt, så er arbejdshandskerne testet af særligt udsatte erhvervsgrupper i Europas mest regnfulde by, Bergen, hvor det skønsmæssigt regner hver anden dag med omkring 2.250 mm. regn pr. år.*

”I testen har vi valgt også at inddrage erhvervsgrupper, som dagligt arbejder udendørs, men som traditionelt ikke har adgang til arbejdstøj på samme måde som bygge- og industribranchen. Det har vi gjort for at få et andet perspektiv på vores nye modeller, men også for at understrege, at alle erhverv har ret til arbejdstøj, der matcher arbejdsdagens gøremål, siger Åsa Lindberg Svensson, sortimentchef hos Guide.

Blandt erhvervsgrupperne, der har testet handskerne, findes bl.a. pædagoger, bude og tømrere. Med de nye modeller supplerer Guide sin kollektion med yderligere vandtætte arbejdshandsker for på den måde at bidrage til en behagelig, tør og sikker arbejdsdag.

Resultatet af "The Wet Test" findes på YouTube fra og med i dag. Se med her her

Se også hele kampagnen her!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Skydda Danmark A/S

Tlf. 4390 9000
Baldersbuen 15C
2640 Hedehusene
Danmark
Skydda Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.178