23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ledige pladser: Hygiejniske overflader i fødevareindustrien - sparring og input

Tilmeld dig i dag og få ny viden og bliv inspireret med spændende oplæg om hygiejniske overflader i fødevareindustrien til Erhvervsakademi Sjællands Overfladeseminar den 10. november i Roskilde - det er gratis at deltage.

Hvilke muligheder giver det at anvende rustfrit stål som overflade?
Hvordan fungerer den nye røntgenbaserede inspektionsteknologi?
Hvilke anvendelsesmuligheder har den i fødevareindustrien?
Hvilke fordele og ulemper er der ved plast i fødevareindustrien?

Disse og mange andre spørgsmål vil der blive kastet fagligt lys over tirsdag den 10. november, når Erhvervsakademi Sjælland afholder 'Overfladeseminar' i Roskilde. Tilmeld dig og få en række førende fagpersoners bud på udfordringer og muligheder i branchen.

Seminaret afholdes i forbindelse med Erhvervsakademi Sjællands rolle som regional agent for FoodNetwork og igennem deltagelse i vækstaftaleprojektet ViiRS (Viden der styrker Virksomheder i Region Sjælland), der er finansieret af Vækstforum Sjælland.

Du kan læse mere om Erhvervsakademi Sjælland og ViiRS på easj.dk, viirs.dk og på LinkedIn om vores interessefællesskab for fødevare- og procesudstyrsproducenter Food in Process.

Seminaret er gratis og med forplejning.


Tid og sted
Tirsdag d. 10. november 2015, klokken 12:00 – 17:00
Sted: Erhvervsakademi Sjælland Roskilde Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde Foredragssalen.

Tilmelding
Tilmelding med navn, tlf. og virksomhedsnavn sendes til cael@easj.dk

(Udeblivelsesgebyr er på 300 kr.)

Kontakt
Udviklingsleder Anders Torpegaard, AtOr@easj.dk, Tlf.: 50762708/ Adjunkt Steen Kristensen stkr@easj.dk

Program
12.00 – 12.30 Registrering og en sandwich.
12.30 – 12.45 Velkomst og introduktion
v. adjunkt Steen Kristensen, Erhvervsakademi Sjælland.
12.45 – 13.45 Mulighederne ved rustfrit stål
v. kemiingeniør Claus Qvist Jessen, Damstahl.
13.45 – 14.15 Plast i fødevareindustrien – fremgangsmåde, fordele og ulemper v. direktør Jens Frederiksen, Tøttrup.
14.15 – 14.45 Opsamling: Rustfrit stål, plast og gummi i fødevareindustrien v. Adjungeret Lektor Alan Friis, DTU.
14.45 – 15.15 Kaffe og kage.
15.15 – 15.45 Ny røntgenbaseret inspektionsteknologi og dens anvendelsesmuligheder i fødevarebranchen v. direktør Jørgen Rheinlænder, Innospexion.
15.45 – 16.15 Overfladebehandling af rustfrit stål og anvendelsesmuligheder i fødevareindustrien v. process engineer Rune Strand, Expanite.
16.15 – 16.45 Afsluttende diskussion.
16.45 – 17.00 Sparring, fælles opsamling og tak for i dag. v. adjunkt Steen Kristensen, Erhvervsakademi Sjælland.

Zealand - Sjællands Erhvervsakademi
Lyngvej 21
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31661471
P nummer: 1014737363

Kontaktperson

NZF
Nicolai Zimling Fich
Kommunikationsleder
+45 50762800 NZFI@zealand.dk

Send til en kollega

0.047