23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Building Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Ledige pladser: Hygiejniske overflader i fødevareindustrien - sparring og input

Tilmeld dig i dag og få ny viden og bliv inspireret med spændende oplæg om hygiejniske overflader i fødevareindustrien til Erhvervsakademi Sjællands Overfladeseminar den 10. november i Roskilde - det er gratis at deltage.

Hvilke muligheder giver det at anvende rustfrit stål som overflade?
Hvordan fungerer den nye røntgenbaserede inspektionsteknologi?
Hvilke anvendelsesmuligheder har den i fødevareindustrien?
Hvilke fordele og ulemper er der ved plast i fødevareindustrien?

Disse og mange andre spørgsmål vil der blive kastet fagligt lys over tirsdag den 10. november, når Erhvervsakademi Sjælland afholder 'Overfladeseminar' i Roskilde. Tilmeld dig og få en række førende fagpersoners bud på udfordringer og muligheder i branchen.

Seminaret afholdes i forbindelse med Erhvervsakademi Sjællands rolle som regional agent for FoodNetwork og igennem deltagelse i vækstaftaleprojektet ViiRS (Viden der styrker Virksomheder i Region Sjælland), der er finansieret af Vækstforum Sjælland.

Du kan læse mere om Erhvervsakademi Sjælland og ViiRS på easj.dk, viirs.dk og på LinkedIn om vores interessefællesskab for fødevare- og procesudstyrsproducenter Food in Process.

Seminaret er gratis og med forplejning.


Tid og sted
Tirsdag d. 10. november 2015, klokken 12:00 – 17:00
Sted: Erhvervsakademi Sjælland Roskilde Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde Foredragssalen.

Tilmelding
Tilmelding med navn, tlf. og virksomhedsnavn sendes til cael@easj.dk

(Udeblivelsesgebyr er på 300 kr.)

Kontakt
Udviklingsleder Anders Torpegaard, AtOr@easj.dk, Tlf.: 50762708/ Adjunkt Steen Kristensen stkr@easj.dk

Program
12.00 – 12.30 Registrering og en sandwich.
12.30 – 12.45 Velkomst og introduktion
v. adjunkt Steen Kristensen, Erhvervsakademi Sjælland.
12.45 – 13.45 Mulighederne ved rustfrit stål
v. kemiingeniør Claus Qvist Jessen, Damstahl.
13.45 – 14.15 Plast i fødevareindustrien – fremgangsmåde, fordele og ulemper v. direktør Jens Frederiksen, Tøttrup.
14.15 – 14.45 Opsamling: Rustfrit stål, plast og gummi i fødevareindustrien v. Adjungeret Lektor Alan Friis, DTU.
14.45 – 15.15 Kaffe og kage.
15.15 – 15.45 Ny røntgenbaseret inspektionsteknologi og dens anvendelsesmuligheder i fødevarebranchen v. direktør Jørgen Rheinlænder, Innospexion.
15.45 – 16.15 Overfladebehandling af rustfrit stål og anvendelsesmuligheder i fødevareindustrien v. process engineer Rune Strand, Expanite.
16.15 – 16.45 Afsluttende diskussion.
16.45 – 17.00 Sparring, fælles opsamling og tak for i dag. v. adjunkt Steen Kristensen, Erhvervsakademi Sjælland.

Zealand - Sjællands Erhvervsakademi
Lyngvej 21
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31661471

Kontaktperson

NZF
Nicolai Zimling Fich
Kommunikationsleder
+45 50762800 NZFI@zealand.dk
BREAKING
{{ article.headline }}
0.064