23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Indstøbte pladefalse, i samarbejde med DS ELCOBYG

Den nye administrationsbygning ved JOCA A/S har fået implementeret vores nye innovative pladefalse til indstøbning i betonbagvægge.

I samarbejde med DS ELCOBYG blev BS FALSEN Z - Indstøbning i bagvæg, leveret direkte til betonstøberiet og pladefalsene blev indstøbt som de blivende og færdige lysninger. Vi har igennem forløbet haft et tæt og godt samarbejde med DS ELCOBYG lige fra dimensionering af pladefalsene, montering i støberiet, og til endelig aflevering på byggepladsen. Tryk på videolinket til højre, og få et overblik over hele processen. 

Klare fordele ved BS FALSEN Z - Indstøbning i bagvæg

Indstøbningsliste samt stålbeslag indstøbes i bagvægselementet, og låser derved pladen. Når elementet er afhærdet fjernes magneter og støtteplader. Dette efterlader den færdige pladefals på det færdige hulmål. Klar til malerbehandling og tømrer 

Pladefalsen erstatter samtidig den traditionelle udsparingskasse af træ eller stål i betonstøberiet, derved skal der ikke opbygges yderligere udsparing og der er ingen spild efter elementet er afformet.

Ingen montage på byggepladsen 

Grundet pladefalsen er indstøbt, spares der en aktør på byggepladsen hvilket sparer tid og fremskynder projektets endelige aflevering, Hertil bespares indhejs af pladefalse og montagematerialer på etagerne samt bekymringer hvad angår vejrlig og tørretid. Vindues- og dørelementer kan monteres tidligere, da der nu er mulighed for montage hos betonleverandøren, ved elementets ankomst på byggepladsen eller traditionel montage når elementet er færdigrejst på pladsen.

Pladefalsen leveres med påmonterede indstøbningslister, isoleringsbånd, BS-støttevinkler, dampspærre og eventuelle konsolbeslag til bæring af vinduer og døre.

Besøg vores hjemmside www.bsfalsemontage.dk for yderligere referencer og information 

Vi takker DS ELCOBYG for et godt samarbejde på sagen 

BS FALSEN
Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38602349
P nummer: 1022398632

Kontaktperson

Lars Mølgård
Økonomichef
+45 26432812 lm@bsbyggeservice.dk

Send til en kollega

0.047