23948sdkhjf

Miljøpris til Dansk Boligbyg på Fyn

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Boligbyg A/S

Dansk Boligbyg, Odense-afdelingen, har modtaget Miljø Diplom fra MiljøForum Fyn for sin miljøindsats i forbindelse med byggeriet af bostedet "Gyldenlund" for Kerteminde Kommune.

På 15-års dagen for stiftelsen af MiljøForum Fyn, tirsdag den 24. november, fik Dansk Boligbyg a/s i Odense et Miljø Diplom for indsatsen i byggeriet af bostedet "Gyldenlund" i Langeskov. Diplomet blev under overværelse af ca. 100 deltagere, herunder flere borgmestre, overrakt af Energi-, Forsynings- og Klimaminister Lars Christian Lilleholt til afdelingsleder og partner i Dansk Boligbyg a/s, Per Andersen, Odense.
I begrundelsen for at tildele Dansk Boligbyg a/s et Miljø Diplom, hedder det: "Der er bl.a. opnået gevinster ved at nedsive overfladevandet, at minimere materialeforbrug og affaldsfrembringelse ved omhyggelig projektering, at undgå materialer med kemiske stoffer og ved at vælge svanemærkede linoleumsgulve og papir-isolering til loftrummet".
"Gyldenlund" med Kerteminde Kommune som bygherre er opført i totalentreprise. Bostedet for børn og unge i alderen 15-25 år med omfattende psykiske og/eller fysiske handicap, har et bruttoetageareal på 1.000 m2, og har plads til 11 beboere med døgndækning.
Siden stiftelsen for 15 år siden har MiljøForum Fyn arbejdet for at fynske virksomheder styrker konkurrenceevnen gennem miljø- og samfundsansvar. 120 virksomheder og institutioner er medlemmer, ligesom 9 fynske kommuner står bag foreningen. Karakteristisk for medlemmerne er, at de alle arbejder strategisk og systematisk med miljø og arbejdsmiljø.

Fotos:
Afdelingsleder og partner i Dansk Boligbyg a/s, Per Andersen, Odense, med Miljø Diplom, overrakt af energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt. Tv. næstformanden i MiljøForum Fyn, Kurt Antonsen, der begrundede tildelingen af diplomet for indsatsen i byggeriet af bostedet "Gyldenlund" i Kerteminde Kommune.

Alle prismodtagere sammen med bl.a. Energi-, Forsynings- og Klimaminister Lars Christian Lilleholt (yderst tv).

Afdelingsleder og partner i Dansk Boligbyg a/s, Per Andersen, med diplom og blomster efter prisuddelingen, der fandt sted på Boltinggaard Gods ved Ringe.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Boligbyg A/S

Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Danmark
Dansk Boligbyg A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125