Lær at bruge en hjertestarter

| Medlemsnyhed | Indrykket af CRECEA A/S

Førstehjælp redder liv, og derfor får du denne guide til, hvad du skal gøre, hvis ulykken er ude, og du oplever, at en person har fået hjertestop:

- Hurtig alarmering: ring 112 og oplys hvad der er sket, hvor det er sket, og hvor mange der er kommet til skade, hvem du er, og hvor du ringer fra
- Alarmcentralen kan oplyse, om der er en hjertestarter i umiddelbar nærhed, hvis I ikke selv har en i firmaet. Eller kig på hjemmesiden hjertestarter.dk
- Få hjertestarteren hentet (gerne af en anden person)
- Begynd med det samme at give hjertemassage og kunstigt åndedræt: 30 tryk og 2 indblæsninger, gentag dette indtil hjælpen når frem
- Når hjertestarteren evt. kommer, få den tændt og monteret på den livløse person
- Følg herefter den instruks, som hjertestarteren giver dig

Læs om, hvordan et førstehjælpskursus fra CRECEA gjorde medarbejderne hos Poul Pedersen A/s mere trygge.

FAKTA:
- I Danmark er der hvert år 3.500 personer, som falder om med et hjertestop uden for hospitalet - altså også på arbejdspladser.
- Chancen for at overleve afhænger af, at der er mennesker til stede, som kan og tør yde livreddende førstehjælp. Uden brug af hjertestarter overlever ca. 10 pct.
- Er der en hjertestarter i umiddelbar nærhed, og bliver den brugt, kan tidlig genoplivning resultere i overlevelse på over 60 pct.

Book et førstehjælpskursus
Dansk Førstehjælpsråd har ændret i deres retningslinjerne, og da CRECEAs kurser følger Dansk Førstehjælpsråds retningslinjer har CRECEA også tilpasset vores kurser. Det betyder, at CRECEAs basiskursus går fra 6 til 4 timer med mulighed for at vælge mellem udvidede moduler. Derudover er der øget fokus på øvelser og praksisnære scenarier og øget fokus på, at deltagerne skal kunne genoplivning.

På alle CRECEAs førstehjælpskurser bliver deltagerne instrueret i brug af hjertestarter, således at medarbejderne ved, hvad de skal gøre i tilfælde af, at de skal yde livreddende førstehjælp.

Book et kursus for jeres virksomhed her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CRECEA A/S

Kongsvang Allé 25
8000 Aarhus C
Danmark
CRECEA A/S

Send til en kollega

0.158