23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Glasvægge med kurver

Kurvede fuldglasvægge giver et unikt udtryk til lokalerne

Med kurvede glasvægge får du mulighed for at tilpasse glasvæggene til enhver bygning – uanset hvilken form den har.

De kurvede glasvægge giver dig mulighed for at lege med indretningen af lokalerne og for at udnytte rummets fulde potentiale. Forestil dig for eksempel et rundt møderum midt i lokalet, ligesom vi leverede til Danbolig i Glostrup; løsningen skaber en unik rum-i-rum-effekt og wow-effekten indtræder så snart du kommer ind i lokalet.

Formen på de kurvede glasvægge afgør du – selvfølgelig med vores rådgivning – og du kan vælge alt fra amøbeformet til cirkulært.

Vælger du kurvede glasvægge, giver du således lokalet et organisk, moderne og indbydende udtryk, og herudover har du næsten uendelige muligheder for at designe videre på din glasløsning hos os – for eksempel med farvede laminater og/eller lakeret beslåning, der giver et smukt udtryk.

Og du må ikke glemme dørene. Dem designer vi også til dig, uden at du skal gå på kompromis med formen. På samme måde som med glasvæggene, har du nemlig også mulighed for at få kurvede glasdøre, så helhedsindtrykket bliver fuldendt.

Vil du høre mere? Besøg vores hjemmeside og læs om vores unikke glasløsninger – her kan du også kontakte os helt uforpligtende og få en snak om dit næste projekt.

Lafuco A/S - specialdesignede glasvægge
Baldershøj 26B, 1. sal
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19810003
P nummer: 1004060499

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063