23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BØRMA udvider salgsstyrken

Den danske vandhaneleverandør Børma, med salgskontor i Middelfart, udvider med 3 nye medarbejdere. Stigende omsætning og positiv markedsudvikling i Danmark gør at Børma forstærker holdet.

NY Salgskonsulent Sjælland
Rikke Maarup Kongstad er tiltrådt som salgskonsulent for Sjælland, med ansvar for installatører, boligforeninger, grossister mv.
Rikke har mange års erfaring som sælger i branchen - har tidligere været ansat i Sanistål bl.a. som butikschef.
Rikke udtaler at ”hun glæder sig over at være tilbage i VVS branchen og ser frem til opgaven med at repræsentere Børma og det stærke produktprogram af kvalitetsarmaturer som Børma står for”.
Rikke er 38 år og bosat i Næstved.


NY Project Manager
Lars Jakobsen er tiltrådt som Project Manager med fokus på Storkøbenhavn. Lars er ansvarlig for projektinstallatører, rådgivere, hovedentreprenører og bygherrer.
Lars har baggrund som energimontør hos Haugaard og Omegnens VVS og har siden 2007 haft forskellige salgsfunktioner hos pumpevirksomheden Smedegaard, senest siden 2011 som salgschef.
Lars udtaler at ”det er en spændende opgave at skulle være med til at forøge Børma’s markedsandel i projektmarkedet og ser et stort potentiale for vækst”.
Lars er 37 år og bosat i Skovlunde.

NY Kvalitetskoordinator
Per Binzer er tiltrådt, som kvalitetskoordinator med ansvar for
eftermarkedet i tæt samarbejde med både interne og eksterne sælgere.
Per har mange års erfaring inden for branchen og har senest været ansat i Sanistål som butikschef. Med sin baggrund som vvs-rørsmed og
vvs-tekniker har Per det helt rette grundlag for at tilføre kunderne viden og værdi indenfor montering, drift og vedligehold af Børma’s produkter.
Per er 49 år og bosat i Kolding.

Om Børma...

BØRMA er en traditionsrig dansk producent af armaturer. Vores produkter giver den bedst tænkelige kvalitet og det flotteste design for pengene i alle priskategorier. Med rødder i dansk designtradition og med den
internationale koncern Ideal Standard i ryggen, leverer vi produkter af højeste kvalitet, i smukt og tidssvarende design.

Ideal Standard & Børma
Fynsvej 9
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20894482
P nummer: 1000897118

Kontaktperson

PM
Pia Madsen
Product & Marketing Manager
pmadsen@idealstandard.com

Send til en kollega

0.125