23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IPA ansætter ny salgschef

Som et led i et glidende generationsskifte hos J. Petersens Beslagfabrik, IPA, har virksomheden ansat Klaus Brøndum Dorin som ny salgschef.

Ansættelsen er sket per 1. august, og Klaus Brøndum Dorin har formelt allerede nu overtaget ansvaret for salgsafdelingen; såvel salget på det danske marked og salget på eksportmarkederne. Det skriver Nibe Avis.

Hans Ole Petersen runder næste år 70 år, og har ønsket dette generationsskifte, så det kan effektueres i god tid, og dermed glidende, indtil Hans Ole Petersen fratræder virksomheden med udgangen af næste år.

– IPA rundede som bekendt 150 år som virksomhed sidste efterår, og vi har gennem årene haft gode traditioner for at rekruttere vore ledere indefra, forklarer administrerende direktør direktør Niels Erik Smith.

- Dette princip har vi denne gang valgt at bryde med, idet vi som moderne virksomhed gerne vil søge at få nogle impulser ind i virksomheden udefra, og det mener vi vil ske med ansættelsen af Klaus Brøndum Dorin som ny salgschef, forklarer Niels Erik Smith.

Klaus Brøndum Dorin, 38 år, er bosiddende i Nibe siden 2009, men er født og opvokset i Gistrup syd for Aalborg og har taget sine uddannelser på Aalborg Universitet indenfor erhvervsøkonomi og HD i afsætning.

Læs også: J. Petersens Beslagfabrik atter strejkeramt

Erhvervsmæssigt har han i sin aktive erhvervskarriere været ansat i salgs- og marketings funktioner hos Fibertex Nonwovens, KS Gruppen, Stark og senest som Salgsdirektør/COO hos Bo-Glas i Brønderslev.

– Jeg glæder mig særdeles meget til at indgå i en virksomhed med et moderne produktionsapparat og med traditioner, som jeg håber at kunne bidrage med, så forbrugere af bygnings- og dør- / vinduesbeslag i Danmark og på vore eksportmarkeder fortsat kan se op til, at IPA beslag er en både god og driftsikker løsning, men samtidig en mere "grøn" og klimavenlig løsning end produkter, der importeres fra blandt andet østen. Hertil kommer mine erfaringer mig til gode med markedsføring i en selv-producerende virksomhed, som på mange måder ikke er væsentlig forskellige fra mine tidligere brancher, siger den nye salgschef til Nibe Avis.

Klaus Brøndum Dorin overtager salgsansvaret fra Hans Ole Petersen, der internt fortsat er til rådighed og de første måneder betjener en række kunder, som gradvist overgår til den nye salgschef. 

– Jeg har det rigtig godt med, at vi har fundet denne løsning på et generationsskifte, som ville være kommet på et tidspunkt, og jeg glæder mig over at kunne medvirke til at føre Klaus Brøndum Dorin ind i virksomhedens kultur og bidrage til vort samarbejde, slutter Hans Ole Petersen.

Originalartikel: 
www.nibeavis.dk/lokalt/nibe/6127-ipa-ansaetter-ny-salgschef-som-led-i-generationsskifteIPA

A/S J. Petersens Beslagfabrik
Jacob Petersens Vej 9
9240 Nibe
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK52743419
P nummer: 1003099526

Send til en kollega

0.063