23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lufttætte huse med genetableringsgaranti

Siden 2006 har der i Bygningsreglementet været krav om, at luftskiftet via utætheder i nybyggeri skal begrænses, samt at der skal være et luftskifte på min. 0,5 gange i timen. For at overholde disse krav er det nødvendigt at sikre et kontrolleret luftskifte som erstatning for den tilfældige ventilation via utætheder.

Diffusionsåben dampspærre
Med dampspærre- og undertagsprodukterne fra Würth Danmark er du godt på vej mod et lufttæt hus. Dampspærren er blød og meget fleksibel at arbejde med og kan derfor nemt tilpasses ved vinduer, døre, hanebånd og skunkstolper. Samtidig med at den er fleksibel er den yderst modstandsdygtig og lader sig ikke nemt rive i stykker pga. det indlejrede gittervæv. Würths dampspærre er en ”åndende” dampspærre, der også pga. det indlejrede gittervæv er nem at klamme op.

Koncept med tryk på
Würth har udarbejdet et dampspærrekoncept, der består af tre produkter: en rivesikker, diffusionsåben dampspærre samt en elastisk folieklæber og en tape – begge med høj klæbeevne. Dampspærrekonceptet er blevet testet og godkendt ved et tryk på 600 Pa. Sammen sørger Würths tre produkter for, at konstruktionen kan ånde hele året, og de bidrager på den måde til et sundt indeklima.

Trådarmeret undertag
Trådarmeringen i Würths Quadro-undertag gør, at det er yderst stærkt og både er trædesikkert og rivesikkert. Undertaget er diffusionsåbent, hvilket betyder, at vanddampe inde fra bygningen problemløst kan trække ud, uden at evt. regn og fygesne kan komme ind. Fordi undertaget er diffusionsåbent, kan man isolere helt op imod det. Derudover kan det bruges i gitterspærskonstruktioner, hvor der ikke er isolering i direkte berøring med undertaget. Når undertaget lægges på en gitterspærskonstruktion, anbefales det dog, at der bruges udluftningsstudser for at undgå kondens på undersiden af undertaget i byggeperioden.

Genetableringsgaranti
Würth har en genetableringsgaranti på deres dampspærre- og undertagsprodukter. Denne genetableringsgaranti gælder i 5 år, hvor Würth udover at erstatte det defekte tag dækker udgifterne til nedtagning og genopbygning af taget. På den måde sikres virksomheden mod unødige udgifter, hvis der viser sig at være fejl i produkterne.


Ønsker du flere oplysninger om Würths dampspærre- og undertagsprodukter, er du velkommen til at kontakte marketingchef Allan Fledelius Hansen på tlf. 79 32 32 32.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.063