23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Solidt og detaljeorienteret håndværk fra A-Z

Viggo Pedersen & Søn A/S beskæftiger sig med tømrer- og bygningssnedkerarbejde. Kvalitet og samarbejde er grundstenen i den velrenommerede håndværkervirksomhed, udfører specialopgaver, som kræver særlig hensyntagen til detalje, finish og omgivelser

Viggo Pedersen & Søn er Rødovres ældste tømrer- og snedkerfirma.
Siden stiftelsen i 1941 har fi rmaetværet i stand til at yde høj håndværksmæssig kvalitet og tilpasse sig de omskiftelige forhold, som har præget den danske byggebranche gennem tiden. Et bredt kompetencefelt er en del af forklaringen bag håndværkervirksomhedens succes.
– Vi udfører facaderenoveringer, tagarbejder, kontorombygninger og komplicerede operationsstuer.
Vi har et stort og moderne snedkerværksted, som gør, at vi også kan håndtere de lidt mere specielle, feinsmecker-opgaver, forklarer Martin Hagemann Mortensen, direktør i Viggo Pedersen & Søn A/S

Renovering med ekstra spræl
Renoveringen af Brorsons Kirke er et nutidigt eksempel på en af de mange specialopgaver, som Viggo Pedersen & Søn har udført gennem årene. Firmaet stod bag renoveringen af kirkens tre pulpiturer (balkoner), hvilket blandt andet indebar udskiftning af gulv samt konstruktion af tre store siddemøbler beklædt med linoleum – det ene af dem bygget rundt om kirkens eksisterende orgel.
– Brorsons Kirke er en ungdomskirke, hvor der er plads til lidt ekstra ’spræl’. Vi arbejdede meget med samspillet af lyskilderne i de nye siddemøbler, lysekronen og indfaldet fra de store vinduer, og resultatet blev rigtig flot, fortæller Martin Hagemann Mortensen og fortsætter:
– Udfordringen var at arbejde i en kirke i drift, hvor der skal tages særlige hensyn. Når man bygger sådan et sted, har omgivelserne første prioritet, og denne slags forhold har vi stor erfaring med at indordne os under, afslutter han.

Viggo Pedersen & Søn A/S udfører en bred vifte af opgaver inden for renovering med tømrer og snedker i egenproduktion – blandt andet:
• Fag-, stor- og hovedentrepriser
• Hospitals- og laboratorieombygninger
• Facade- og tagrenoveringer
• Til- og ombygninger
• Kontorindretninger
• Institutions- og undervisningsrenoveringer
• Bygningsvedligehold
• Servicearbejde

 Læs mere på www.vps.dk

Viggo Pedersen & Søn A/S Byggeentreprise
Valhøjs Allé 154
2610 Rødovre
Rødovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16939978
P nummer: 1001189016

Kontaktperson

Martin Mortensen
Direktør
+45 53535333 martin@vps.dk

Send til en kollega

0.047