23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kingspan Insulation vinder prestigefuld Klimapris

Igår vandt Kingspan Insulation Danmark Byggeriets prestigefyldte Klimapris til et flot arrangement i bygningen Blox i København. Men det er ikke en pris, som Kingspan Insulation er kommet sovende til.

Derfor vandt Kingspan Klimaprisen 2020
Nomineringskomitéen for Byggeriets Klimapriser, som består af repræsentanter fra nogle af Danmarks førende virksomheder indenfor bæredygtighed i byggebranchen. Komitéen havde nomineret 19 virksomheder med i alt 21 forskellige strategier, løsninger og produkter til de fire priser ligesom komitéen også har udpeget de fire vindere.

Begrundelsen var klar fra komitéens side af. Baseret på vores ambitiøse klimastrategi ”Net Zero Energy” om at gøre Kingspans 140 fabrikker verden over CO2 neutrale - er vi næsten i mål. Vores nye ”state of the art” Kooltherm fabrik i Sverige på 18.000 m2 står klar til snart at levere isolering til Danmark og resten af Norden. Fabrikken kommer til at producere isoleringen ud fra 100 procent vedvarende energikilder.

  • Opvarmning sker via et lokalt og vedvarende fjernvarme anlæg, og det meste af produktionen er drevet vha. affald eller biobrændstof, som er renset for CO2.
  • Genvinding af varme sker ved at udnytte energien i den udsugende luft til at opvarme den friske luft, der blæses tilbage i bygningen.
  • Der bliver opsat solpaneler
    Plastaffald og papir bliver genanvendt, og produktionsaffald bliver anvendt som brændstof til energianlæg
  • 100 % af elektriciteten er en blanding af vedvarende energi fra sol, vind, vand og bioenergi.

Planet Passionate – vores globale bæredygtighedsprogram
Udover vores klimastrategi har vi også et globalt bæredygtighedsprogram, der hedder Planet Passionate. Planet Passionate er Kingspans ambitiøse, 10-årige, globale bæredygtighedsprogram, som har det mål at påvirke tre store globale problemer: klima forandringer, cirkularitet og beskyttelse af vores naturlige verden. Ved at sætte målsætninger indenfor områderne energi, CO2, cirkularitet og vand, stræber vi mod at gøre markante fremskridt  med hensyn til bæredygtighed, både i vores forretningsoperationer og vores produkter. 

Kingspan Insulation ApS
Langebjergvænget 18C
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35891803
P nummer: 1019484315

Kontaktperson

Anja Cronholm
Marketing Manager for de nordiske lande
+45 26184433 anja.cronholm@kingspan.com

Send til en kollega

0.047