23948sdkhjf

Altiflex aflukker prestigeprojekt på Bryghusgrunden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altiflex Danmark ApS

Hovedentreprenøren, Züblin, har valgt Altiflex til at interimsaflukke store dele af byggeriet på den tidligere bryghusgrund ved havnefronten i København.

Et stort ekstraordinært byggeri er ved at skyde frem på Bryghusgrunden i København. Byggeriet har til formål at omdanne den tidligere bryghusgrund til et dynamisk og innovativt område med plads til både bolig, erhverv og kultur. Züblin er hovedentreprenør på projektet som forventes færdig i 2017.

Züblin har valgt Altiflex til at interimsaflukke store dele af byggeriet, for at etablere et godt og sikkert arbejdsmiljø på byggepladsen. Med den effektive afskærmning som Altiflex systemet tilbyder, holdes vind og vejr ude af byggeriet og energiforbruget til opvarmning og udtørring af byggeriet reduceres betydeligt. Tiltaget understøtter dermed både entreprenørens og byggeriets overordnede målsætning om en energieffektiv og bæredygtig byggeproces.

Altiflex systemet er et innovativt og fleksibelt system der effektivt aflukker byggeriet. Systemet består af faste moduler og døre i forskellige størrelser, der er slagfaste og brudsikre, og som kan kombineres og tilpasses så de aflukker en hver åbning i byggeriet. Systemet er godkendt som midlertidigt sikkerhedsrækværk i henhold til EN 13374.

For mere information, kontakt Altiflex på 44 24 22 84 eller besøg www.altiflex.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altiflex Danmark ApS

Nordholmen 10-12
2650 Hvidovre
Danmark
Altiflex Danmark ApS

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093