23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Påstøbte pladefalse hos Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik

BS BYGGE-SERVICE er i øjeblikket rundt på de danske betonfabrikker for at præsentere en innovativ false-løsning BS FALSEN Z - Indstøbning i bagvæg. TFC har netop støbt de første elementer med påstøbte pladefalse til et boligprojekt.

Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik har i samarbejde med entreprenøren valgt at få BS FALSEN Z INDSTØBNING​ I BAGVÆG  implementeret i Ny Aabybrocentret AC4. 

BS FALSEN Z INDSTØBNING I BAGVÆG er en nyudviklet falseløsning til indstøbning i bagvægs-betonelementer.  Pladefalsen leveres med påmonterede indstøbningslister, isoleringsbånd, BS-støttevinkler, dampspærre og eventuelle konsolbeslag.

Indstøbningsliste samt stålbeslag indstøbes i bagvægselementet, og låser derved pladen. Når elementet er afhærdet fjernes magneter og støtteplader. Dette efterlader den færdige pladefals på det færdige hulmål.

Luk råhuset tidligere
Vindues- og dørelementer kan monteres tidligere, da der nu er mulighed for montage hos betonleverandøren, ved stueniveau på byggepladsen eller traditionel montage når elementet er færdigrejst på pladsen. - BS FALSEN Z INDSTØBNING​ I BAGVÆG er klar til vindues- og dørmontage efter støbning af betonelementet. Hertil står ​Pladefalsen pænt, skarpt og lige, så det er let for maleren at komme i gang med arbejdet.

Falsen uden spild
Pladefalsen erstatter den traditionelle udsparingskasse af træ eller stål, så der skal ikke opbygges yderligere udsparing. Der er ingen spild af træ, støbeplade, stål eller lignende, som normalt skal bortskaffes, hvilket giver en væsentlig besparelse for elementproducenten.

Vi takker Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik for en god opstart på sagen og ser frem til et forløbigt godt samarbejde. 

Om projektet 

(Fra BuildingSupply.dk)

Projektet er fordelt på tre bygninger, hvor der skal etableres butikker i stueplan. De 57 nye boliger er fordelt på 41 almene boliger – 29 familieboliger og 12 ungdomsboliger – samt 16 private boliger. 

Bag projektet står Nørresundby Boligselskab, den lokale entreprenør Tom Jakobsen A/S og Jammerbugt Kommune. 

BS FALSEN
Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38602349
P nummer: 1022398632

Kontaktperson

Lars Mølgård
Økonomichef
+45 26432812 lm@bsbyggeservice.dk

Send til en kollega

0.047