23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra global til glocal - nyhedsbrev fra GCDK oktober 2020

I oktober-nyhedsbrevet fra GCDK kan du blandt læse om, hvordan RIIS Retail følger bevægelsen fra global til glocal, den første buildlingSMART Nordic Conference og den spritnye IFC-guide.

RIIS Retail har over 25 års erfaring med at designe, udvikle og indrette butikker, restauranter og kontorer, og vi har sat Mette Rødtnes, designchef hos RIIS Retail i stævne til en snak om deres one-stop strategi, bevægelsen fra global til glocal og Archicad som software-platform.

”De nære værdier har længe været på vej, men det er speedet helt vildt op med Corona-pandemien, og det udfordrer retailerne. Vi er optaget af at hjælpe vores kunder med at imødekomme de her nye krav fra forbrugerne til, at brands er nærværende overfor deres kunder,” fortæller Mette Rødtnes blandt andet.

Læs interviewet med Mette Rødnets her >> 

Derudover bringer vi i vores oktober nyhedsbrev en fortælling om den første buildingSMART Nordic Conference, slår et slag IFC-guiden for import og linker til en video om punktskyer.

buildingSMART Nordic Conference
23. september afholdt buildingSMART Danmark den første nordiske konference, der fokuserede på, hvordan åbne standarder og fælles filformater er med til at effektivisere den danske byggebranche.   

Læs en opsummering af dagen her >>

Ny IFC-guide: Import – IFC2x3
Så er anden del af IFC-guiden publiceret, Mens den første guide viste, hvordan du eksporterer IFC-filer, viser den nye guide, hvordan du importerer IFC-filer i både Archicad og Revit. Samlet er de to IFC-guider manualer for digital vidensdeling og samarbejde på tværs af fagdiscipliner og software platforme. Ifc-guiderne er udgivet af buildingSMART Danmark og produceret med hjælp fra bl.a. Schmidt Hammer Lassen Architects og Formfaktor.

Læs mere og download IFC-guiden her >>  

Punktskyer & renovering
Ved renoverings- og transformationsprojekter er 3D-scannede punktskyer, Point Clouds, ofte det bedste grundlag for den fortsatte projektering. Archicad håndterer rådata direkte fra scanneren, uanset om det er fra en totalstation, slammer, drone eller Matterport. Vores seneste video viser workflowet fra første import til, at det komplekse tagrum er modelleret. Eksemplet er taget fra et pilotprojekt med Kondens Arkitekter. 

Se video her >>

Nyhedsbreve?
Er du interesseret I at modtage nyhedsbreve fra GRAPHISOFT Center Danmark? Så skriv dig op på vores mailliste ved at følge dette link >> 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047