23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Are you ready for Archicad?

Fleksible licensvilkår, udviklet af arkitekter, integreret design, stabil cloud-løsning og verdensmester i udveksling på tværs af software og fagdiscipliner. Det er blot fem af de mange gode grunde til at teste Archicad som BIM-platform.

At skifte software er en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at I vælger det BIM-værktøj, som bedst opfylder jeres behov i forhold til projekter, medarbejdere og økonomi. Archicad er intuitivt og understøtter rådgivernes arbejdsprocesser gennem alle byggeriets faser. Det er mange gode grunde til at teste, om Archicad er noget for dig – herunder opstiller vi fem:

Fleksible licenser
Betaler du mere og mere for jeres software, som du brugere mindre og mindre på grund flaskehalse og program-begrænsninger? Med Archicad kan du kontrollere din økonomi ved at vælge de licensvilkår, der passer bedst til jeres behov – uanset om du vælger at leje eller eje.    

Udviklet af arkitekter
Udviklet af arkitekter for arkitekter. Archicad understøtter arkitekternes ønsker om at skabe godt design uden at give afkald på funktionalitet og brugervenlighed. Archicad kickstartede BIM-revolutionen, da det blev lanceret i 1984 og i dag benytter flere hundrede tusinder rådgivere i 108 forskellige lande Archicad som BIM-platform.

LÆS OGSÅ: Ny IFC-guide: Import af IFC-filer i Revit og Archicad 

Integreret design sikrer samarbejde
Skab bedre projekter med integreret design takket være samarbejdsudviklende workflows. Integreret design forener arkitekter og ingeniører i et fælles BIM-cloud miljø, der gør det lettere at arbejde sammen. Gennemsigtigheden i delte modeller eliminerer dublet-modeller overflødigt arbejde mellem arkitekter og ingeniører.

BIMcloud er dit projektweb i skyen
BIMcloud er din garanti for hurtigt, effektiv og sikker adgang til delte projekter i realtid uanset projekt størrelse, jeres lokalitetet eller hastigheden af din internet-forbindelse. BIMcloud sikrer dine data med flere back up niveauer, muliggør samarbejde på tværs af virksomheder og gør det nemt at dele projektet mellem landskabsarkitekter, bygningsarkitekter, ingeniører og entreprenører.

LÆS OGSÅ: Fælles Standarder giver bedre og billigere byggeri 

Samarbejde via openBIM
Archicad er verdensmester til samarbejde gennem fælles standarder og åbne fil-formater. Skal du udveksle filer med andre fag-rådgivere, entreprenører eller bygherrer, anbefaler både EU, Erhvervsministeriet, Bygningsstyrelsen, Molio og det nye danske buildingSMART, at det foregår med åbne fil-formater. På denne måde er Archicad en fremstrakt hånd til alle samarbejdspartnere, uanset deres tekniske setup.

Are you ready?
Tjek om du er klar til at prøve et af nordens mest benyttede BIM-programmer på GRAPHISOFTs hjemmeside, du finder her >> 

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047