23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fuld kontrol og stor fleksibilitet med ny VAV-universal regu

Hvis der strømmer for meget luft gennem ventilationskanalen, koster det unødigt meget energi. Og hvis der er for lidt luft, virker ventilationen ikke. I begge tilfælde går det ud over komforten i de rum, anlægget skal ventilere.

Fuld kontrol – og overvågning med bus
Med Belimos VAV-Universal regulator får du fuld kontrol over luftmængden. En sensor registrerer luftstrømmen eller -trykket og sørger for, at det er den ønskede mængde luft – hverken for meget eller for lidt – der strømmer gennem kanalen.

Samtidig kommunikerer den nye VAV-Universal direkte via bus som f.eks. BACnet eller Modbus, så det er nemt at overvåge anlægget og driften. Dermed giver VAV-Universal fuld kontrol over luften.

Regulerer efter kanal- eller rumtryk
VAV-Universal kan, som nævnt, måle og regulere enten luftmængden i kanalen eller trykket i kanalen/rummet. Sidstnævnte er især egnet til laboratorier og hospitaler, hvor under- eller overtryk sørger for at f.eks. virus eller bakterier ikke slipper ud eller ind.

Egnet til ventilationskanaler af alle størrelser
Som Universal-navnet antyder, kan Belimos VAV-Univeral styre et bredt udvalg af Belimos pålidelige og hurtige spjældmotorer. Det gør VAV-Universal egnet til regulering af luft i ventilationskanaler af alle størrelser.

Find VAV-Universal her – og læs om bl.a. nem indstilling ved hjælp af din smartphone og andre finesser, der gør VAV-Universal nem at installere til pålidelig regulering af luften hos Belimos teknikere.

Belimo A/S
Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16509507
P nummer: 1001111141

Kontaktperson

OF
Ole Fornill
Direktør
of@belimo.dk

Send til en kollega

0.047