23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nøglefærdigt turneringsgulv med dropzoner

ErgoFloor A/S har leveret et nøglefærdigt trænings- og turneringsgulv til AK THOR Vægtløftning.

ErgoFloors montører har lagt et flot trænings- og turneringsgulv med integrede dropzoner, der skal beskytte mod de tunge stød mm., som kan forekomme ved vægtløftning.
Der er lagt Regupol Everroll 4 mm. Uni I i grønt og rødt gummigulv. Der er monteret integrerede dropzoner i 15 mm. Ergotile-Fliser i sort genbrugsgummi.

Regupol Everroll Uni I gummigulves materiale er højkomprimeret, elastisk EPDM-gummi. Det har små porer, hvilket giver gulvet en interessant overfladestruktur. Everroll anvendes i tusindvis af fitnesscentre og sportscentre jorden rundt. Everroll sportsbelægningens elasticitet skåner bevægeapparatet under sport og arbejde og understøtter den sportslige performance for både amatører- og professionelle idrætsudøvere.

ErgoTile gummifliser til fitness, crossfit og frivægtstræning m.v. er designede til opfyldelse af behovet for stød- og lyddæmpende, robuste, komfortable og skridsikre gummibelægninger i nutidens fitnesscentre og crossfit-bokse. En prisbillig og miljøvenlig løsning, som produceres miljørigtigt af genbrugsgummi fra udtjente dæk.

Interesseret i at høre nærmere så kontakt os gerne på +45 76 90 20 01

Følg ErgoFloor på Linkedin 

ErgoFloor A/S
Viborgvej 42
7160 Tørring
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26756596
P nummer: 1009286140

Kontaktperson

JRC
Janni Rosendal Christensen
jrc@ergofloor.dk

Send til en kollega

0.047