23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Topvex SF - Nyt EC-indblæsningsaggregat fra Systemair

Det fås i seks forskellige størrelser med luftmængder op til 5000 m3/h.

Systemair har udviklet en ny serie af kompakte indblæsningsaggregater med navnet Topvex SF. Aggregatet er designet til at imødekomme de skærpede krav til energieffektivitet og opfylder ErP 2016. Det er udstyret med ny automatik og EC-ventilatorer og er designet til at give et meget lavt internt tryktab.

- Helt i tråd med vores forretningskoncept har det også været vigtigt i udviklingen af Topvex SF at gøre installation, inspektion og vedligehold så nemt som muligt ved hjælp af store inspektionsdøre. Derudover har vi også styrket selve aggregathuset og gjort det tættere ved at tilføje dobbelte pladepaneler, siger Birgit Knudsen, Produkt- og Marketingchef hos Systemair.

Fleksibel automatik
Systemair tilbyder Topvex SF med posefilter M5, EC-motor og vandvarmeflade. Som standard er Topvex SF designet til trinløs regulering med mulighed for tilslutning af diverse følere. Automatikken er desuden forberedt for styring af en ekstern EC-udsugningsventilator.

Topvex SF er udstyret med følgende kommunikationsmuligheder: Built-in web, Cloud, Modbus, BACnet og Exoline. LON er muligt som tilvalg.

”Facelift” af Topvex-aggregater afsluttet
Med Topvex SF er en større opdatering af alle Systemairs Topvex-kompaktaggregatserier nu gennemført. I årets løb har man foretaget et såkaldt ”facelift” af alle aggregaterne, så de nu er opdateret i forhold til den nyeste teknologi og overholder alle de nye Ecodesign-energikrav. Systemair kan foruden Topvex SF levere Topvex-kompaktaggregater med både roterende veksler og modstrømsveksler, med toptilslutning eller sidetilslutning og til installation over nedhængt loft.

Systemair A/S
Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82378014
P nummer: 1003206416

Send til en kollega

0.078