23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan deler du nemt dit BIM-projekt

Med BIMx kan du dele dit BIM-projekt med din bygherre, de kommende brugere, håndværkere, kommuner og entreprenører.

BIMx er Graphisofts gratis BIM-viewer, som giver dig mulighed for at udforske projekt-materialet ved at hoppe mellem 2D-tegninger, 3D-modellen. Derudover tilgår du nemt informationer på udvalgte bygningsdele, ser styklister og mængdeudtræk og meget mere.

BIMx kan deles som selvstændige filer eller via GRAPHISOFTs BIMx Transfer Site i skyen, som er inkluderet i software-serviceaftalen til Archicad. Har du BIMcloud, kan du dele BIMx-filerne derfra og tilmed kommentere frem og tilbage mellem brugere på BIMx og Archicad.

Fungerer på din foretrukne digitale enhed
BIMx fungerer rigtig godt fra en iPad, f.eks. sluttet til et stort TV for større præsentationer. På smartphones er oplevelsen også noget ganske særligt – især hvis du med et klik deler skærmen i to og benytter de billige Google Cardboard v2 briller til at opleve projektet i Virtual Reality.

LÆS OGSÅ: Drømmeopgaver er projekter, hvor vi bringer alle vores kompetencer i spil

Gør det nemt at dele dit projekt
BIMx programmet koster ikke noget, og man skal ikke logge ind eller på andre måder aktivere programmet. Derfor kan du dele BIMx linket til alle dem du vil – bygherre, kommende brugere, kommuner, entreprenør og håndværkere. Det virker bare!

Når du laver ændringer til dit projekt, kan du opdatere BIM-projektet med et enkelt klik i Archicads Publisher Set. Deler du BIMx-projektet over BIMcloud eller GRAPHISOFTs BIMx Transfer Site, så vil opdateringer til projektet fremstå i appen med en lille rød prik, som man kender det fra email- eller SMS-appen på ens telefon.

Effektiv deling af byggeinformation
Alt dette gør BIMx til en oplagt måde at kommunikere dit BIM-projekt på. Det giver digital byggeplads på sekunder og glade kunder, som kan dele BIMx-linket med venner og samarbejdspartnere. Ingen licenser, ingen login og ingen betaling. 

LÆS OGSÅ: Online kursus i Archicad

Nu har BIMx-programmet til Mac og Windows fået en overhaling, så der er på omgangshøjde med de smarte apps til mobile enheder. Det vil sige, at du nemt kan skifte mellem 2D-tegninger og 3D-modellen. Du kan gå eller flyve rundt i modellerne og tilmed benytte game-controllers eller Space Mouse. Man kan lægge tegninger på snit i 3D-modellen og særskilt flytte enten tegningen eller snitfladen. 

Download BIMx
Du kan downloade BIMx her >> 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047