23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Totalrenovering i Nyhavn

Øens VVS Teknik varetager VVS-entreprisen på en stor totalrenovering på Nyhavn i fredede ejendomme.

Frem til december 2016 varetager Øens VVS Teknik A/S VVS-entreprisen på Store Strandstræde 8-14 og Nyhavn 11 for hovedentreprenøren CSV A/S. Der er desuden option på Store Strandstræde 16, der er et byhus, som muligvis også skal renoveres.

PFA og Thylander er bygherre på totalrenoveringen af de 31 boliglejemål og fem erhvervslejemål, der er beliggende i Nyhavn, som er et af Københavns mest besøgte turistmål.

Vi udfører underentreprisen for 8,1 mio. kr. og har ansvar for alle VVS-installationer i de nye eksklusive lejligheder, heriblandt installation af vand, varme, afløb, ventilation og sprinkler. Sidstnævnte for at sikre de fredede bygninger, beboere og restaurationer mod brand.

I kælderplan sænkes stuelejlighederne ned til gadeniveau, så det bliver muligt at gå direkte ind i erhvervslejemål fra gaden.

”Det er første gang, vi udfører arbejde for CSV, og vi ser meget frem til vores samarbejde. Omstændighederne for totalrenoveringen er lidt specielle, fordi der er tale om fredede ejendomme. Det betyder, at projektet tager længere tid og kræver mere koordinering, og det har vi bevist i mange renoveringsopgaver, at vi er dygtige til,” siger Steen Christensen, der er projektleder i Øens VVS Teknik og tilføjer:

”Lejemålene ligger ud til Nyhavn, og det stiller store krav til logistik og levering af materialer. Vi har derfor fokus på at have en god styring af fx materialer, der kun skal leveres på de tidspunkter, hvor vi rent faktisk skal bruge dem. Restaurationerne i ejendommene skal ikke lide tab, og derfor sørger vi også for midlertidige VVS-installationer undervejs i renoveringen.”

SWECO er projekterende på totalentreprisen.

Øens VVS Entreprise A/S
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Tårnby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34205922
P nummer: 1017390372

Send til en kollega

0.047