EP på Kloakmessen 2016

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erenfred Pedersen A/S

Kom forbi til en uforpligtende snak om, hvad Erenfred Pedersen A/S kan gøre for dig. Mød os på stand 3008.

På vores stand kan du finde alt fra rørballoner og rørskærere over mejselhamre og lasere til dykpumper, kapsave og stampere. Blandt de mange produkter, vi medbringer til messen, har vi en kvartet af nyheder:

Vakuumløfteren fra nyt agentur
For det første præsenterer vi vores seneste agentur i form af vakuumløfterne fra danske Al-Vac Construction.

”Vakuumløfterne fra Al-Vac er dansk producerede og gennemtestede for at sikre en pålidelig og ikke mindst sikker anvendelse. Derfor er vi glade for at kunne meddele, at vi er blevet eneforhandlere og medbringer det sidste nye produkt fra Al-Vac Construction på Kloakmessen.
” fortæller Morten Dysted, Produktansvarlig hos Erenfred Pedersen A/S.

Der er tale om vakuumløfteren Handyman Jet, der kan suge ældre såvel som nye og porøse fortovsfliser, hvis beton ikke er blevet vibreret ordentlig og som konsekvens heraf meget luftig. Dette er ingen udfordring for Handyman Jet, der med en virkelig god sugekapacitet godt kan løfte disse nye og porøse fliser. Vakuumløfteren er nem at betjene og har en lav egenvægt. Den kan kombineres med en gravemaskine, og så er den billig i forhold til de mange anvendelsesmuligheder, den har.
Læs mere om Handyman Jet her.

Nøjagtig laser
Mangler du en laser? Så tag et kig på Topcon RL200-2S. Navnet dækker over en 2-faldslaser, der er en af markedets mest avancerede af alle roterende lasere. Laseren kan benyttes over arbejdsdistancer op til 1100 meter, og bringer den samme nøjagtighed overalt uanset terræn. RL-200 2S giver maskinoperatøren et værktøj til at indstille de ønskede tværfald og elevationsværdier op til 25 procent fra førersædet, hvilket forbedrer produktivitet og dermed effektiviteten markant. Laseren RL200-2S er udstyret med en stor skærm, der klart vises alle funktionerne og er nem at navigere rundt i.
Læs mere om Topcon RL200-2S her.

Larvebåndsdumper
I den større ende er larvebåndsdumperen EPAC LD800, som er vores eget brand. Den er udstyret med selvlæsserskovl og har en stærk opbygning, hvilket gør den interessant for anlægsgartnere, entreprenører, kloakmestre, m.fl.
Med en lasteevne på 800 kilo er LD800 let at manøvre, hvor den ligeledes kommer let frem i alt terræn. Som standard er larvebåndsdumperen udstyret med en undervogn med hydrostatisk transmission styret af manuelle håndtag. Dertil har larvebåndsdumperen gummibælter og er også udstyret med et ståbræt til føreren.
Læs mere om larvebåndsdumperen her.


Ny stamper fra Atlas Copco

Af nyheder medbringer vi afslutningsvist den nye LT5005 stamper fra Atlas Copco, der er konstrueret til at arbejde i trænge og pakkede områder samt tæt op af stolper, vægge og andre forhindringer. Udstyret med en ny Honda 4-takts motor af typen GXR120, der er specielt udviklet til brug på stampere, får stamperen den nødvendige kraft, kombineret med høj manøvrekontrol, lav støj og emission. Dertil er stamperens bl.a. startsnor, karburator og luftfiltrer er nemt at tilgå. Stamperen LT5005 er meget vibrationsfri og dermed ikke udmattende at gå med over en længere periode. Stamperen er et alsidigt komprimeringsværktøj, der er udviklet til arbejde på sammenhængende og granulært jord (eksempelvis silt, sand, grus og ler). LT5005 er nem at håndtere i alle faser af drift og er pålidelig under alle forhold. Den virker lige godt uanset, hvornår og hvor ofte den bruges, uanset om det er omkring brønddæksler eller i folks haver. Med et vibrationsniveau på 6,4 m/s², en hastighed på 15 – 18 m/min. og en amplitude på 50 – 60 mm er LT5005 stamperen dermed et yderst konkurrencedygtigt valg til komprimeringsopgaver for kloakmestre.
Læs mere om Atlas Copco LT5005 her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erenfred Pedersen A/S

Rebslagervej 7
9000 Aalborg
Danmark
Erenfred Pedersen A/S

Billeder & videoer

3382000225_1E100004045_19681307_1

Send til en kollega

0.105