23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Steni - Tænk cirkulært med genanvendelige facadeplader

Mange arkitekter og bygherrer ønsker i større grad at anvende genanvendelige bygningsmaterialer i kommende projekter. Her kan STENI's facadeplader en del af svaret.

I Tullin-kvarteret i Oslo har Entra, et af Norges førende ejendomsselskaber, opført en ny bygning af brugte materialer. Det er den første fuldskala bygning af genbrugsmaterialer i Norge af denne størrelse.  

ÆGTE GENBRUG
Formålet er at bidrage til at gøre genanvendelige bygningsmaterialer konkurrencedygtige på lige fod med almindelige bygningsmaterialer.  Arkitekten er MAD, og Kristian Augusts gate 13 (KA13) er et rollemodelprojekt i FutureBuilt, den norske innovationsarena for udvikling af klimaneutrale byområder og arkitektur. Projektet omfatter en bygning fra 1950erne, der bevarer sin oprindelige facade, og en helt ny udvidelse, hvor der så vidt muligt anvendes brugte materialer, både i tag- og vægkonstruktioner, sanitære installationer, ventilation og meget mere. Materialerne genbruges uden at blive omdannet til noget andet.

STENI FACADEPLADER I FÆRDIGE FORMATER
Med Steni er der ikke nogen standardlængder og -bredder. Kunden får den længde og bredde, han ønsker, og betaler kun for det, han skal bruge. Derved undgås spild, kvaliteten øges og den samlede kvadratmeterpris på facaden reduceres. Pladerne kan også bores samtidig med at de produceres, så man bliver fri for at bruge tid på det på byggepladsen. STENI har mange standard boreskabeloner, der opfylder de fleste behov.

OPTIMERING AF PROJEKTHJÆLP
Projekttegningerne granskes i Steni’s tekniske afdeling med henblik på optimering i forhold til længde- og breddemoduler. I mange tilfælde bliver arkitekten inddraget for at skabe den økonomisk mest fordelagtige optimering.

FORDELE MED STENI:
60 års funktionsgaranti
60 års dokumenteret levetid
Ekstremt robuste facader
Anti-graffiti overflade
Vandfast og farvebestandig
Slagfast og fleksibelt format 
Miljøvenlig

Yderligere information: www.steni.dk, tlf. 70 27 01 22.

Steni Danmark A/S
Bækkeskovvej 5
2665 Vallensbæk
Vallensbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78508019
P nummer: 1002553042

Kontaktperson

KMH
Karsten Marott Hansen
Country Manager
+45 28871402 karsten@steni.dk

Send til en kollega

0.047