23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sol og sommer - har du styr på indeklimaet?

Solen bager og temperaturen stiger. Det er nu, vi for alvor kan se, om indeklimaet fungerer. DAMPA, der har produceret akustikløsninger i 70 år, har, udover akustikken, også styr på, hvordan du sikrer den rette temperatur.

90 % af vores tid bliver brugt indenfor, der er indeklimaet vigtigere end nogensinde før. Et godt indeklima løfter produktiviteten og medarbejdernes velvære. Et dårligt indeklima kan mærkes på bundlinjen, da man opleverer koncentrationsbesvær og går glip af vigtige pointer til møderne. Undersøgelser viser også, at dårligt indeklima giver højere sygefravær. 

"Det har længe været et problem at sikre de rette temperaturer på arbejdspladsen og andre steder. Vores DAMPA® Klimaloft er yderst velegnet til både varme og kulderegulering, da metallet har en ekstraordinær temperaturregulering" fortæller Michale Nykjær, adm. dir. hos DAMPA

God temperatur uden støj og træk 
Et vigtigt element i skabelsen af et godt indeklima er temperaturen. Det må hverken  være for koldt eller varmt i et rum. 

"En klar udfordring omkring temperaturen er, hvis man sidder flere personer i et lokale, så vil der ofte være forskel på, hvornår det er for koldt eller for varmt fra person til person" forklarer Michael Nykjær, og fortsætter "det er her, at klimaloftet er helt unikt, da temperaturen blver tilpasset til den enkelte person i lokalet. Herudover slipper man for trækgener og kuldenedfald, ligesom man også undgår, at der kommer for store temperaturforskellige gennem dagen". Michael Nykjær understreger yderligere, at DAMPA® Klimaloft kan anvendes sammen med diffus ventilation som også er med til at fjerne støj og træk og dermed forbedre indeklimaet. 

Service og bæredygtighed i top 
I samarbejde med TechoKlima har DAMPA udviklet DAMPA® Klimaloft, der kombinerer det nyeste indenfor komfortkøl med god akustik og bæredygtige materialer. 

"Udover at DAMPA® Klimaloft kan skabe et godt indeklima, så har et klimaloft flere fordele" fortæller Per Andersen, partner hos TechoKlima, og uddyber: "med DAMPA® Klimaloft får vi en komfort, der er i top, og samtidig er løsningen meget driftssikker og vedligeholdelsesfrit sammenholdt med traditionelle ventilationsløsninger med køl og varme"

DAMPA® Klimaloft er også en bæredygtig og energivenlig løsning. Ved at kombinere DAMPA® Klimaloft med diffus ventilation skal der bruges en væsentlig mindre mængde luft og der er ingen store ventilationsrør, hvilket giver mindre byggehøjde og besparelse på ressourcer. Herudover er DAMPA® Klimaloft dækket af en miljøvaredeklaration (EDP), der bl.a. viser, at loftet har en levetid på over 50 år. 

LÆS MERE OM DAMPA OG BÆREDYGTIGHED HER

DAMPA ApS
Højeløkkevej 4A
5690 Tommerup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16045489
P nummer: 1001024045

Send til en kollega

0.047